-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Oksanos ir Simo Jasaičių sūnus atšventė 5-ąjį gimtadienį: 40 svečių bei pramogos tiek vaikams, tiek tėvams

Praėjusį ketvirtadienį „Oksanos Pikul grožio namų“ savininkė ir įkūrėja Oksana Pikul-Jasaitienė kartu su vyru krepšininku Simu Jasaičiu ir dideliu būriu šeimos draugų atšventė sūnaus Dominyko penktąjį gimtadienį.
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis su sūnumi
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis su sūnumi / Adam Aleksejėvič nuotr.

Šeima jau penktus metus iš eilės rengia sūnui didelę gimtadienio šventę.

„Į sūnaus gimtadienį kiekvienais metais sukviečiame artimiausius žmones: šeimos narius, draugus. Mūsų aplinkoje yra daug gausių šeimų, kai kurios turi net po keturis vaikus, todėl visada sulaukiame būrio svečių. Šie metai – ne išimtis, į gimtadienį susirinko apie 40 svečių“, – pasakoja O.Pikul-Jasaitienė.

Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis su sūnumi
Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis su sūnumi

Dominyko gimtadienio šventė vyko Vilniaus „Akropolyje“ įsikūrusioje pramogų erdvėje „Kakės Makės pasaulis“, rašoma pranešime spaudai.

„Šiemet norėjome kažko kitokio ir naujo, todėl išsirinkome dar neišbandytą vietą. Kadangi svečių sąrašas gausus, erdvės dydis buvo vienas svarbiausių kriterijų. Be to, mus iškart patikino, kad pramogų erdvėje yra laikomasi visų saugumo reikalavimų, nuolat dezinfekuojamos patalpos ir paviršiai. Dabartinėmis aplinkybėmis saugumas mums buvo labai svarbus. Tokias šventes mėgstame atiduoti į profesionalų rankas, – apie pasirinktą erdvę pasakoja O.Pikul-Jasaitienė.

Paklausta, ar nebijojo organizuoti didelės šventės po ką tik praėjusio karantino, O.Pikul-Jasaitienė teigia, kad nebuvo visiškai ramu, todėl nusprendė išsinuomoti visą „Kakės Makės pasaulis“ pramogų erdvę, kad šventėje nebūtų pašalinių žmonių. Nors nerimo buvo, moteris džiaugiasi, kad šiuo metu išvis turėjo galimybę atšvęsti sūnaus gimtadienį, nes nežinia, kada vėl gali sustoti visas pasaulis.

Beveik 800 kv. m ploto pramogų erdvė praėjusį ketvirtadienį virto vandens pasauliu. Būtent vandens tema vyravo Dominyko gimtadienyje.

„Mėgstamiausia sūnaus televizijos laida yra dokumentika, kuri vadinasi „Upių pabaisos“, tad galvojant gimtadienio temą kitų idėjų net neturėjome. Jau pirmą kartą atvykus apžiūrėti vietos supratau, kad šią temą čia puikiai pavyks išpildyti. Kadangi erdvė didelė, jos pradžioje kartu su „Balionų karalių“ pagalba įkūrėme įspūdingo dydžio, jūrą primenančią dekoracijų sieną, kad visi svečiai iškart suprastų vakaro temą“, – su šypsena pasakoja O.Pikul-Jasaitienė.

Šventės akimirkos – galerijoje:

Šventėje netrūko įvairių pramogų: be žaidimų kambaryje esančių karstyklių, kliūčių ruožų, tinklų labirintų ir čiuožyklų, vaikai galėjo mėgautis tradiciškai Dominyko gimtadienyje apsilankančių gigantiškų meškų pasirodymu, taip pat muilo burbulų šou, kuriuos įgyvendino Olga Scerniawskaja. Vakarėlio metu vaikams buvo daromos laikinos spalvotos tatuiruotės, o Dominyką su gimtadieniu pasveikino ir pats Kakės Makės Monstras Mamaisa.

Švente mėgavosi ne tik vaikai, bet ir tėvai.

„Ne vienas norėjo kartu su vaikais išbandyti pramogų erdvės atrakcijas. Aš ir pati būčiau mielai pasikarsčiusi, gaila, kad buvau su suknele, bet vistiek su vyru nepraleidom progos išmėginti kamuoliukų baseiną. Jis tokio dydžio, kad sunku atsispirti net suaugusiems“, – juokiasi moteris.

Organizuodami sūnaus gimtadienio šventę, Jasaičiai savo ir sūnaus idėjoms išpildyti pasitelkia profesionalų pagalbą.

„Kad ir kiek džiaugsmo mums teikia sūnaus gimtadienio organizavimas, dėl didelio užimtumo ir laiko stokos be partnerių pagalbos to padaryti negalėtume. Kiekvienas prisidėdamas sukūrė tikrą Dominyko svajonių gimtadienį: „Gabalėlis laimės“ pasirūpino jūros pasaulio tematikos saldėsiais ir gimtadienio tortu, sveikus užkandžius pagamino „Goodfoodstudio by Aiste“, o „Boom tortai“ surengė vaikams itin didelį įspūdį palikusią staigmeną – tortą, kurį sudaužius kūjuku, iš jo pabyra įvairūs saldumynai“, – pasakoja O.Pikul-Jasaitienė.

Tikrąjį sūnaus gimtadienį šeima atšventė dar praėjusį antradienį, namuose. Nuo tėčio Dominykas gavo krepšinio lanką, o mama sūnui padovanojo žaislinį traukinį, kuris vaikui primins neseniai vykusią kelionę su močiute į Trakus, kuri Dominykui labai patiko.

TAIP PAT SKAITYKITE: Apipaišyta Oksanos Pikul-Jasaitienės grožio salono siena: „Reikėtų su liniuote per nagus padaužyti“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius