Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksanos Pikul mama Laima švenčia jubiliejų: „Tu esi mūsų su Domuku laimė, meilė, atrama“

Kovo 5-ąją Oksanos Pikul mama Laima Pikul švenčia gimtadienį, jai – 55-eri. Tačiau ši šventė tapo švente ne tik pačiai Laimai, bet ir visai šeimai – jau nuo pat ryto gimtadienį ji pasitiko kartu su Oksana ir anūku Dominyku. „Daug gėlių, daug sveikinimų, tortas – čia jau privaloma“, – 15min linksmai sakė Oksana.
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Laima Pikul
Oksana Pikul-Jasaitienė su mama Laima 2015 metas per kūdikio sutiktuvių šventę / Foto Alibi nuotr.

Pasak jos, mama pirmadienio rytą pati su saldainiais atskubėjo į svečius, dieną ji norėjo praleisti su artimiausiais šeimos nariais.

„Mums su mažyliu rytas prasidėjo ypatingai, mama privežė skanėstų, būname visi kartu. Tad šiandien mažame ratuke gražiai prie tortuko, prie skanių pietų paminėsime šventę, o jau savaitgalį laukia didesnis vakarėlis“, – 15min pasakojo Oksana.

Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Laima Pikul
Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Laima Pikul

Mamą ji pasveikino ir socialiniame tinkle, feisbuke pasidalinusi žinute, rašė: „Sveikinu savo mylimiausią, artimiausią, šilčiausią, nuostabiausią mamą su gimimo diena. Ačiū, kad rūpiniesi mumis. Tu esi mūsų su Domuku laimė, meilė, didžiausia pagalbininkė, atrama, mūsų džiaugsmas širdžiai, geriausia draugė. Mylim tave“, – gražių žodžių mamai negailėjo Oksana.

Grupės OMG lyderė pasakojo, kad įprastai specialių gimtadienio šventimo tradicijų su mama neturi, tačiau jei tik įmanoma, abi stengiasi praleisti kuo daugiau laiko kartu. O ir nepraleisti šventės visuomet nori – Oksana visuomet ragina mamą vienaip ar kitaip gražią šventę paminėti.

„Gimtadienis būna kartą metuose, todėl esu įsitikinusi – reikia jį paminėti. Ir visai nesvarbu – ar nueiti į restoraną, ar kur nors kitur, kukliau ar audringiau, paminėti gimtadienį būtina“, – sakė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Laima Pikul
Asmeninio albumo nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė ir Laima Pikul

Oksana prasitarė, kad po to, kai pati susilaukė sūnaus, pasikeitė požiūris ne tik į mamą, bet ir į patį gimtadienį – mamos prasmė įgavo dar didesnę reikšmę.

„Mama man – geriausia draugė, mūsų santykiai nuostabūs, o ryšys – labai tvirtas. Tokių santykių pavydėčiau visiems. Mama – visada šalia, ji juk tokį darbą padaro! Užaugina mus, visuomet šalia būna, nesvarbu, kokiu keliu per gyvenimą eitume. O aš... Stengiuosi būti gera dukra. Nežinau, ar visuomet pavyksta, bet stengiuosi“, – šypsosi ji.

Nors dėl tvirto mamos ir dukros ryšio abiem teko pasistengti. Jis, pasak Oksanos, buvo ne visuomet. „Paauglystėje buvau gana didelė maištininkė, buvo sunkus savęs ieškojimo periodas. Ir nors dabar galvoju, kad galėjau elgtis kitaip, laikas viską sustato į vietas. Šiandien stengiamės papildyti viena kitą, suprasti, patarti, paguosti, kai reikia. Juk esame vienas kūnas ir siela – nuo giminystės nepabėgsi“, – kalbėjo Oksana.

Asmeninio albumo nuotr./Laima Pikul, Oksana Pikul-Jasaitienė, Simas Jasaitis
Asmeninio albumo nuotr./Laima Pikul, Oksana Pikul-Jasaitienė, Simas Jasaitis

Pasak jos, mama Laima jai dar nuo mažų dienų skiepijo tokias vertybes, kaip šeima, sveika gyvensena, mokė tvarkos, sąžiningumo ir teisingumo. Tuo tarpu šiandien Oksana iš mamos mokosi ramybės pajautimo, pozityvumo, ji pataria, kaip elgtis su mažyliu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniuje susituokė Oksana Pikul ir Simas Jasaitis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius