-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Olegas Gazmanovas turėjo būti staigmena jubiliejų švenčiančiam Ivanui Paleičikui?

Ketvirtadienį prie bendrovės „Lukoil Baltija“ prezidento Ivano Paleičiko darbo kabineto durų nusidriekė sveikintojų eilė. Verslininkas rugpjūčio 18 dieną švenčia 60 metų jubiliejų, todėl vieną turtingiausių žmonių atvyko sveikinti įvairūs verslo partneriai. Tačiau pats jubiliatas nežino, ar O.Gazmanovas vyko jo pasveikinti.
Olegas Gazmanovas ir Ivanas Paleičikas
Olegas Gazmanovas ir Ivanas Paleičikas / D.Jakubausko ir V.Balkūno nuotr.

I.Paleičiko nuotaika ketvirtadienį, regis, nesubjurusi. „Buvo va bankininkai atėję, gražiai pasveikino. O dabar va sėdžiu su kolektyvu, kalbamės. Taip ir švenčiame“, – 15min gerai nusiteikęs kalbėjo degalų prekybos verslo magnatas.

Gal kas nors iš svečių man rengė staigmeną? To negaliu atmesti, tačiau apie tai aš nieko nežinau, – sakė I.Paleičikas.

Kai kurie verslininkai I.Paleičiką pasveikino originaliai. „KG Group“ valdybos pirmininkas Tautvydas Barštys, pavyzdžiui, iš malūnsparnio bėrė žiedlapius. Tai spėjo įamžinti šį sveikinimą matę liudininkai.

VIDEO: Verslininko T.Barščio staigmena I.Paleičikui – rožių žiedlapiai iš sraigtasparnio

„Oj tai buvo didelė staigmena man. Mes esame seni pažįstami“, – paaiškino I.Paleičikas.

Tačiau ketvirtadienio rytą Lietuvoje pasklido gandas, kad į Lietuvą neįleistas rusų atlikėjas Olegas Gazmanovas galėjo vykti į I.Paleičiko jubiliejų. Tačiau pastarasis tai neigia.

„Aš tikrai nieko nekviečiau. Jo taip pat. Gal kas nors iš svečių man rengė staigmeną? To negaliu atmesti, tačiau apie tai aš nieko nežinau“, – tvirtino verslininkas.

Jis svarstė, kad gal O.Gazmanovo pasirodymas turėjo būti jam dovana nuo kokio nors svečio, tačiau I.Paleičikas tikrai nėra tuo tikras.

O kaip žinomas verslininkas švęs savo jubiliejų?

„Nieko nedarysime, nes man tai eilinė šventė. Savaitgalį žaisime tenisą, tad bus tokia sporto šventė. O jokio didelio šventimo nerengiu“, – tvirtino jubiliatas.

„Tai jubiliejų gal ne tik aš švenčiu“, – kvatodamas užsiminė I.Paleičikas.

O.Gazmanovas savo įraše nepaminėjo, kieno kvietimu bandė atvykti į Lietuvą. Skelbta, kad jis turėjo dalyvauti privačiame vakarėlyje, pats atlikėjas teigia atvykęs aplankyti draugų. Rusų atlikėjas yra nepageidaujamas Lietuvoje, todėl jis nebuvo išleistas iš Vilniaus oro uosto. 2013 metų gruodį Lietuvos užsienio reikalų ministerija pareiškė, kad Sovietų Sąjungą šlovinančią dainą per koncertą Vilniuje atlikęs O.Gazmanovas kursto nesantaiką ir rodo nepagarbą Lietuvos istorijai.

Rusų atlikėjus į privačius vakarėlius mėgdavo kviesti buvęs „Ūkio banko“ savininkas Vladimiras Romanovas, kuris šiuo metu slapstosi Maskvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius