-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Olga Filatova-Kontrimienė pristato prekės ženklą: „Arba esi „2ru2ra“, arba ne“

Įvaizdžio kūrėja, stilistė Olga Filatova-Kontrimienė su komanda pristatė naują drąsų prekės ženklą bei pir-mąją jo kolekciją. Įdomus sprendimas per trumpą laiką sulaukė nemažai dėmesio ir nepaliko abejingų.
Olga Filatova-Kontrimienė
Olga Filatova-Kontrimienė
Temos: 2 Prekės Mada
„2ru2ra“ modelis
„2ru2ra“ modelis

Naujojo prekės ženklo „2ru2ra“ – įvaizdžio kūrėjos O.Filatovos-Kontrimienės,  dizainerės-dailininkės Airidos Skrickienės, jaunosios menininkės Miglės Janušaitės bei plaukų stilistės Jurgitos Malakauskaitės – kolekcija pasižymi originalumu: baltą popieriaus lapą primenantys modeliai dekoruoti žmogaus kūno dalis ar organus vaizduojančiais piešiniais.

Anot kūrėjos, idėja drabužiams gimė paprastai: „Tiesiog atsinešėm krūvą lapų, prisipirkom pieštukų ir prisėdom piešti tai, ko kasdien nepamatysi gatvėje, tai, ką norėtume nešioti pačios.“

Pagrindiniu įkvėpimo šaltiniu kuriant kolekciją tapo anatominių piešinių knyga. „Tiksliai nepamenu, kaip ši atsidūrė ant mūsų stalo, bet per gerą pusmetį gimė daug eskizų: vienais tikėjome iškart, kitus piešėm, trynėm, taisėm, bet taip ir neužbaigėm... Įdomiausius perkėlėm ant audinio – taip piešinys tapo neatsiejama mūsų kolekcijos dalimi. Tiesa, šiuolaikinę madą sunku nustebinti aplikacijomis, o tai, kad ant audinio gali būti bet kas – savaime suprantama. Bet, panašu, mūsų sprendimas tikrai neliko nepastebėtas“, – teigia O.Filatova-Kontrimienė ir pajuokauja: „Mūsų komandoj šį pusmetį piešė visi: vieni blogiau, kiti geriau, o treti net labai realistiškai. Pakaitom pozavom, kol kitos piešė papus. O jei rimtai, tai man atrodo, kad šis rūbas pats nemažai kalba apie įdomų kūrybinį procesą“.

„2ru2ra“ modelis
„2ru2ra“ modelis

Praleisti pro akis nepavyktų ir skambaus pavadinimo – „2ru2ra“. „Šis pavadinimas neturi nieko bendro su mūsų vardais, bet jis puikiai atspindi mūsų komandą ir jos gyvenimo būdą. Tai sunku paaiškinti, bet tu tie-siog arba esi 2ru2ra, arba ne“, – sako ji.

VIDEO: 2ru2ra - ! dare to wear & wear to dare !

Kol kas nauja kolekcija nėra iki galo pabaigta – modelių joje vis daugėja. „Kolekcijos modeliai be galo pa-prasti, tačiau drąsūs piešiniai suteikia jiems išskirtinumo. „2ru2ra“ komanda prie savo kolekcijos galėtų pridėti garantinį lapelį, kad gatvėje praeiviai tikrai gręžiosis“, – juokauja kūrėja ir atskleidžia, kad netrukus pristatys ir vyrišką panašių drabužių kolekciją bei aksesuarų liniją.

„2ru2ra“ modelis
„2ru2ra“ modelis

Komandos merginos teigia, jog „2ru2ra“ nėra skirta konkrečiai moteriai. „Kurdamos šią kolekciją daugiau galvojom apie patį drabužį, nei apie moterį, kuri jį vilkės. Mes tikrai neieškom kažkokios „ypatingos“ moters: ji neprivalo priklausyti tam tikrai žmonių grupei – gali būti menininkė, namų šeimininkė, šiuolaikinė „hipsterė“ ar kas tik nori. Mūsų kolekcija skirta visoms, kurioms ji patinka“, – sako ji.

Olga Filatova-Kontrimienė, Airida Skrickienė, Miglė Janušaitė, Jurgita Malakauskaitė
Olga Filatova-Kontrimienė, Airida Skrickienė, Miglė Janušaitė, Jurgita Malakauskaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius