Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Olialia pupytės“: ar tikrai jos dirba rusų naftos magnatams? (papildyta rugsėjo 18 d.)

Džiugi naujiena neseniai pasiekė grupės „Olialia pupytės“ nares. Įtakingi Rusijos naftos magnatai pakvietė kolektyvo nares tapti savo bendrovės „Magistral Kart“ reklamos veidais: lietuvaitės įtrauktos į prestižinį kalendorių, kuris ribotu tiražu bus platinamas tik išskirtiniams naftos bendrovės klientams.
Olialia pupytės
Olialia pupytės / Žurnalo "Privatu" viršelis

Skaistė Steikūnaitė (27): „Žmonės šneka, kad mes parsidavėme ne tik rusų magnatams“

 

Ar nustebai, kad Rusijos naftos magnatai kalendoriaus reklamai pasirinko būtent „Olialia pupytes“?

Jei atvirai, net negalėjome pagalvoti, kad kada nors sulauksime tokio viliojančio pasiūlymo. Buvo didelė staigmena, jog pasirinko būtent mus. Manau, tokia reklama suteiks galimybę žengti didelį žingsnį į priekį norint patekti į naują rinką. Tikimės sulaukti daugiau užsakymų.

Daugeliui gali būti netikėta, kad visos grupės narės pozavo ne pusplikės, o kūnus pridengusios drabužiais. Jūsų įvaizdžiui tai nebūdinga...

(Šypteli). Tai turbūt ir bus keisčiausia žmonėms. Jie nepamatys dar vienos mūsų erotinės fotosesijos. Tiesiog buvo reikalaujama dėvėti tam tikros spalvos drabužius: baltus, mėlynus ir oranžinius. Nuotraukos išėjo subtilios.

Ar girdėjai kalbas, kad dėl šios reklamos jūs neva atsidavėte rusų naftos magnatams?

Žmonės šneka, jog mes ne tik rusų magnatams parsidavėme, bet ir visiems kitiems. Ne, iš tikrųjų taip nėra. Tai klaidinga nuomonė. Tačiau nesiruošiu eiti ir visiems aiškintis. Žmonės turi fantaziją ir tegul jie galvoja, ką nori...

Ar Tavo mylimasis neprieštaravo, kad bendradarbiausi su įtakingais Rusijos verslininkais?

Tiek mano, tiek Oksanos, tiek Marinos draugai žino, kuo mes užsiimame ir ką darome gyvenime. Mus jie priima tokias, kokios esame. Maniškis yra labai protingas žmogus ir neprieštarauja, nes žino, kad aš stengiuosi dėl mėgstamo darbo.

Paatvirauk, kiek laiko ir pinigų tenka išleisti grožiui, kad vėliau viskas atsipirktų su kaupu?

Viskas priklauso nuo pačios moters. Asmeniškai aš darausi tik pagrindines grožio procedūras: manikiūrą, pedikiūrą, depiliacijas, kas dvi savaites vieną kartą nueinu į soliariumą. Be abejo, negailiu pinigų kremams ir įvairioms kaukėms. Galiu pasakyti, kad per mėnesį man užtenka 1 000 litų.

 

OKTO nuotr./Olialia pupytės
OKTO nuotr./Olialia pupytės

Oksana Pikul (26): „Investicijos į save jau atsipirko su kaupu!“

 

Dėmesio jūsų grupei dabar tikrai nestinga. Įvairūs pasiūlymai plaukte plauke. Esi nustebusi?

Esu pamaloninta ir labai dėl to džiaugiuosi. Į kokią svečią šalį tik nuvažiuojame, visur sulaukiame be galo daug dėmesio. Tačiau dvigubai maloniau, kai dar pasiūlo bendradarbiauti, kaip nutiko su rusų naftininkais. Ši patirtis naudinga ne tik finansiškai, bet ir dėl „Olialia pupyčių“ reklamos.

Ar nustebsi, kai Lietuva eilinį kartą ims kalbėti, kad karjeros siekiate per lovą?

Manęs nedomina, kas ką kalba. Kuo daugiau žmonės šneka, tuo geriau. Svarbiausia, kad mes žinome, kaip iš tikrųjų yra.

Kad sulauktumėte panašių bendradarbiavimo pasiūlymų, privalote būti nepriekaištingos išvaizdos. Ką reikia daryti merginai, jog ji būtų tokia patraukli pupytė kaip Oksana Pikul?

Ne viskas priklauso nuo pinigų. Daug lemia ir požiūris į save. Nepasakysiu, kokią sumą išleidžiu rūpindamasi savo išvaizda. Viskas priklauso nuo to mėnesio pajamų. Tačiau merginoms galiu patarti, kad stengtųsi pasirūpinti savimi. Prisižiūrinti moteris yra graži ir patraukli.

Ar jau atsipirko Tavo indėlis į grožį?

Investicijos į save jau atsipirko su kaupu! Manau, kiekvienai moteriai gera išvaizda įkvepia daugiau pasitikėjimo. Reikia nedaug laiko tam skirti. Na, bent jau pedikiūras ir manikiūras būtini!

 

Marina Daščenka (22): pasiūlymą gavo per lovą? „Kaip čia pasakius...“

 

Kaip sureagavai, kai iš įtakingų Rusijos verslininkų gavote pasiūlymą fotografuotis jų kalendoriui?

Malonu sulaukti tokių pasiūlymų, tačiau, žinant mūsų veiklą, visuomet visko galima tikėtis. Kadangi kalendorius bus platinamas išskirtinei publikai, tai gali padėti mums, kaip grupei, išplaukti į plačiuosius vandenis. Tai bus puiki reklama!

Turbūt daug lietuvių ims kalbėti, kad šį pasiūlymą gavote... per lovą.

(Juokiasi). Kaip čia pasakius... Nežinau, ar per lovą, ar ne per lovą. Tiesiog tarėmės ne mes pačios, o mūsų vadybininkai. Jei atvirai, manęs jau nebeskaudina tokios žmonių kalbos. Pripratau prie to – tiesiog tokia jau yra lietuvių tauta... Čia daug pavydžių žmonių. Nieko neįrodysi, jei ginsiesi. Vis tiek kiekvienas galvos taip, kaip norės.

Į tokius kalendorius atrenkamos tik gražios ir seksualios merginos. Kiek pinigų skiri savo išvaizdai?

Sunku tiksliai pasakyti, bet, manau, 2 000 litų per mėnesį pakanka. Kas dvi savaites save lepinu manikiūru ir pedikiūru, plaukus kirpti ir dažyti reikia kas 3–4 savaites. Taip pat pas kosmetologę darausi veido valymo procedūras, reguliariai lankausi soliariume ir sportuoju.
Galiu pasakyti, kad merginos, norinčios pasiekti aukštumų, turėtų rūpintis savo išvaizda. Grožis tikrai padeda gyvenime (šypteli).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius