Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Olialia pupytės“ lenda į tarptautinę pramogų verslo rinką

Merginų grupė „Olialia pupytės“ debiutavo Ukrainoje, kur koncertavo viename renginyje su Timoti, „Via-gra“ bei Ingrid.
Merginos turėjo progą pasimėgauti Ukraina iš paukščio skrydžio.
Merginos turėjo progą pasimėgauti Ukraina iš paukščio skrydžio.

Praėjusį savaitgalį merginų grupė „Olialia pupytės“ su koncertine programa viešėjo Ukrainoje. Tą patį savaitgalį Dnepropetrovske tris dienas vyko penkių žvaigždučių viešbučio „Sunray“ vasaros sezono atidarymas, į kurį, be Lietuvos atlikėjų, buvo pakviestos tokios kultinės Rusijos žvaigždės kaip Timoti, „Via-gra“ bei viešnia iš Italijos – dainininkė Ingrid.

Džiaugiasi viešnage

Viešnagė Dnepropetrovske merginų grupei padarė didžiulį įspūdį. Šviesiaplaukės žavėjosi prabangiomis jachtomis ir lėktuvais.„Olialia pupytės: atidavėme visas jėgas ir pasitelkėme visą savo žavesį, kad nenusileistume Rusijos scenos gigantams.

Po merginų pasirodymo organizatoriai patikino, jog nuo šiol „Olialia pupytės“, kurios ne Lietuvoje yra vadinamos tiesiog grupe „Olialia“, bus tikrai laukiamos Ukrainoje vykstančiuose renginiuose.

„Mes be galo jaudinomės lipdamos į sceną, kurioje po mūsų koncertavo Rusijos atlikėjas Timoti ir kitos žvaigždės. Tikrai atidavėme visas jėgas ir pasitelkėme visą savo žavesį, kad nenusileistume Rusijos scenos gigantams. Mūsų pasirodymas buvo priimtas šiltai. Dar kartą įsitikinome, kad žmonės Rytų Europoje yra labai emocingi ir mieli. Tai įrodė ir rusų žvaigždės Timoti draugiškumas, paprastumas bendraujant su mumis. Visą laiką Dnepropetrovske jis rodė mums dėmesį ir vaišino šampanu“, – pasakojo Oksana Pikul, turinti ukrainietiško kraujo.

Norėtų grįžti

Tą patį vakarą merginos su renginio VIP svečiais apsilankė viename iš geriausių Dnepropetrovsko naktinių klubų „Opera“.

„Olialia pupytės“ mėgavosi atlikėjo Timoti rodytu dėmesiu.
„Olialia pupytės“ mėgavosi atlikėjo Timoti rodytu dėmesiu.

Šeštadienio rytą „Olialia pupyčių“ ir kitų renginio dalyvių, tarp kurių buvo ir Timoti, laukė išvyka į privačią salą, kurioje visi skanavo žuvienę, virtus vėžius, keptą lašišą. Atgal merginos skrido privačiais sraigtasparniais.

Vakare grupė dalyvavo didžiuliame renginyje, kuriame buvo pristatyti naujausi „Mazzerati“ automobilių modeliai, „Versace“, „Valentino“ ir „Lanvin“ drabužiųkolekcijos. Scenoje pasirodė atlikėja iš Italijos Ingrid ir kultinė Rusijos grupė „Via-gra“.

„Esame tikros, kad dar ne kartą grįšime pas svetingus ukrainiečius“, – šypsojosi merginos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius