Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Omnitel 1000 km lenktynėse“ – moteriško žavesio desantas

Jau nuo ketvirtadienio ryto Palangoje ėmė griaudėti automobilių varikliai ir cypti padangos – autosporto gerbėjų ir poilsiautojų dėmesį sutraukė tradicinės, jau dvyliktosios, „Omnitel 1000 km lenktynės“. Suvažiavę ir išrikiavę daugiau ar mažiau galingus automobilius į paradą miesto centre, lenktynininkai stengėsi sukoncentruoti dėmesį, kurį negailestingai blaškė būriai žavių ilgakojų merginų.
„Omnitel 1000 km lenktynių“ puošmenos
Lenktynininkų palaikymo komandos narės / „Omnitel 1000 km lenktynių“ organizatorių nuotr.

„Omnitel 1000 km“ tiesioginė transliacija: KAS, KUR, KADA.

Spiginant karštai saulei, Palangos pagrindinėje arterijoje – Vytauto gatvėje – lenktynių žiūrovams, savo varžovams ir poilsiaujantiems smalsuoliams pirmą kartą prisistatė 44 komandų automobiliai, kurie šeštadienį pasiryžę kuo greičiau įveikti „Omnitel 1000 km lenktynių“ trasą.

„Sunku įsivaizduoti Palangą liepos mėnesį be šių lenktynių. 2000 metais šiose lenktynėse dalyvavo 18 ekipažų, o dabar kasmet automobilių kolona vis ilgėja ir didėja, automobiliai gražėja ir darosi galingesni, – džiaugėsi legendinis Lietuvos lenktynininkas Stasys Brundza. – Šiais metais lenktynėse gali būti netikėtumų, nes su dievuliu vis sunkiau susitarti, gali būti visokio oro, todėl nežinia, kas gali nutikti trasoje. Vis dėlto linkiu, kad kuo daugiau dalyvių pasiektų finišą.“

Omnitel 1000 km lenktynių organizatorių nuotr./Omnitel 1000 km lenktynių puoamenos
„Omnitel 1000 km lenktynių“ organizatorių nuotr./„Omnitel 1000 km lenktynių“ puošmenos

Šių metų dalyviai nuo pat prisistatymo visokiais būdais bandė užkariauti žiūrovų simpatijas: susirinkusius gausiai apdalijo reklamine atributika, o į savo palaikymo komandas dauguma komandų tikrai ne veltui pasikvietė daugybę dailiosios lyties atstovių.

„Čia tiek gražių merginų, kad net pamiršau, ką norėjau pasakyti...“ – kaltai prisipažino lenktynių atidarymo vedėjas Saulenis Pociūnas.

Komplimentų lietuvaitėms negailėjo ir iš užsienio atvykę lenktynininkai, kurie aiškindami, kodėl atvažiavo lenktyniauti į Lietuvą, kaip vieną iš pagrindinių priežasčių įvardijo čia laukiantį moterišką grožį.

Omnitel 1000 km lenktynių organizatorių nuotr./Omnitel 1000 km lenktynių puoamenos
„Omnitel 1000 km lenktynių“ organizatorių nuotr./„Omnitel 1000 km lenktynių“ puošmenos

„Aš tikriausiai jau per senas, man važiuoti niekas nebeduoda, bet lenktynėse tikrai yra į ką pasižiūrėti – jau vien kokie gražūs lydintieji ekipažai!“ – stebėdamas automobilius užgulusias ir už juos sergančias merginas šypsojosi S.Brundza.

Lenktynių atidarymą vainikavo „Olialia pupyčių“ atliktas naujasis lenktynių himnas, pareikalavęs garsiųjų blondinių trijulės nervų. Artėjant gražuolių pasirodymui scenoje paaiškėjo, kad negroja kompaktinė plokštelė su dainos įrašu. Organizatoriai į renginio vietą turėjo skubiai atvežti šio įrašo kopiją, kuri galiausiai pakankamai garsiai suskambo Palangos centre.

Ketvirtadienio vakarą pikantiškų vaizdų žada ir LNK žvaigždžių lenktynės, kuriose rungsis tik... moterys. LNK žvaigždės Ieva Šimukauskienė, Kristina Navickaitė-Tina, žinių vedėja Lina Kairytė ir dainininkė Irena Starošaitė dėl greičiausios titulo stos į kovą su „Olialia mergaitėmis“ Lauryna Anusevičiūte, Jolita Gailevičiūte, Nijole Tamošiūnaite ir Aušra Sokolovskyte.

VIDEO: 15min.lt: OLIALIA pupytes dainavo Omnitel 1000 km lenktyniu himna

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius