-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Operos ir baleto teatre – damų varžybos: kuri gražiau, originaliau, kūrybiškiau

Atėjo ruduo ir tai vienareikšmiškai reiškia, kad vakarinis sostinės gyvenimas pabudo iš vasariškos stagnacijos, o į miestą sugrįžo stilingos ponios ir galantiški džentelmenai. O kur geriau parodyti savo garderobą, jei ne stilingame vakarėlyje.
Irena Marozienė
Irena Marozienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Lietuvos nacionalinis operos ir baleto teatras, raudonas kilimas, prabangūs automobiliai, kokteilinės damų suknelės ir tranki vakaro muzika – būtent taip penktadienį prekinis ženklas „Martini“ nusprendė atšvęsti savo 150-ąjį gimtadienį Lietuvoje. O kaip ir pridera, šiame renginyje stilingų, kūrybiškų ir originalių suknelių buvo tiesiog marga.

Štai stilistė Asta Valentaitė specialiai šiam vakarui iš Prancūzijos atsisiuntė libaniečių dizainerio Elie Saab suknelę. Portalą Žmonės.lt Asta patikino, kad ją pasirinko ilgai negalvojusi. „Ši suknelė man patiko, aš neturėjau laiko ilgai galvoti, ką apsirengti, tad pasirinkau šią suknelę beveik ekspromtu“, – sakė stilistė.

Su kelių nesiekiančia, alyvinės spalvos, nusagstyta karoliukais suknele A.Valentaitė atrodė puikiai. Moteris sakė, kad jai tinka bene visos spalvos, tad ir šį kartą ji nė kiek nesijaudino. „Nors dažniausiai renkuosi klasikines spalvas, man tikrai tinka daug spalvų“, – sakė ji.

Martini gimtadienio akimirka
Asta Valentaitė

Nuo A.Valentaitės neatsiliko kitos vakarėlio viešnios. Raudonomis, trumputėmis suknelėmis pasipuošusios Alma Latvytė ir Danguolė Stachura atrodė tarsi dvynės.

Taip pat raudona, raštuota ir su pluksnomis puošta suknele buvo pasipuošusi verslininkė Irena Marozienė.

Vos paklausta, kieno gi kūrinys ant jos kūno, I.Marozienė trumpai atsakė: „Du žodžiai: Egidijus Sidaras.“

Suknelė verslininkei tiko tarsi antra pirštinė. Be to, ji pasakojo, kad pasirinko ne suknelės modelį, bet dalyvavo pačiame kūrybos procese. „Aš Egidijumi pasitikiu 100 procentu, tačiau kuomet jis mane puošia, aš dalyvauju suknelės kūrybos procese. Šį kartą mes pirmiausiai pasirinkome medžiagą ir tik tuomet jis sukūrė pačią suknelę su šiomis, prabangiomis plunksnomis“, – portalui Žmonės.lt sakė ji.

Agnė Byčiūtė-Jankauskienė
Agnė Byčiūtė-Jankauskienė

Juodą kostiumelį – trumpą sijoną ir švarką – pasirinko verslininkė Agnė Byčiūtė-Jankauskienė. Moteris, žinia, nesiliauja stebinusi savo veido papuošalais. Šiam vakarui moteris susikūrė lankelį su ant jos kaktos krintančiais baltais karoliais. Papuošalas kiek priminė kirpčiukus.

Stilingai vakarėlyje atrodė ir dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, stilistė ir kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė, dizainerė Audronė Bunikienė, dainininkė Urtė Šilagalytė.

Stiliumi su damomis varžėsi ir vyrai. Beveik nė kiek nuo jų neatsilikdami. Plaukų stilistas Valerijus Gigevičius, režisierius Romas Zabarauskas, dizaineris Egidijus Sidaras, verslininkai Aivaras Stumbras ir Žilvinas Grigaitis ar dainininkas Vaidas Baumila – visi stengėsi paisyti aprangos kodo reikalavimų.

Šventinio vakaro vedėjumi tapo aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis, o koncertinę programą svečiams suruošė Saulius Prūsaitis ir Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Martini gimtadienio akimirka
Saulius Prūsaitis ir Jazzu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius