Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Operos solistas E.Bavikinas: gimus dukrai, tiesiai į šokių aikštelę

Skambutis operos solistui Egidijui Bavikinui su kvietimu prisijungti prie šokių projekto „Kviečiu šokti“ sutapo su antrosios dukters Emilijos gimimu. Tiesa, sprendimo gimdymo namuose Egidijus nepriėmė – teko laukti kelias dienas, kol pagausėjusi šeima grįžo namo. Tačiau galima drąsiai teigti, kad operos solistas šokti treniruojasi nuo dukters gimimo. „Jau net du mėnesius“, – juokiasi laimingas tėvas, auginantis dvi dukras – beveik dviejų metų Moniką ir gegužę gimusią Emiliją.
E.Bavikinas
E.Bavikinas / LNK nuotr.

Simboliška, bet šokiai pasirodo E.Bavikinui svarbiais gyvenimo atvejais: Kai prieš porą metų jiedu su žmona sutarė šokti ir vieną vakarą jis norėjo iškilmingai pareikšti jau užsiregistravęs į šokių kursus, žmona turėjo kur kas iškilmingesnę naujieną: ji laukiasi pirmagimės. Taip šokių pamokos buvo atidėtos neribotam laikui.

Dabar kompaniją šokti jam palaikys šokių čempionė Simona Mitkutė.  Jiedu su Egidijum Bavikinu nuo rudens dalyvaus LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“.

Tai bus dar vienas netikėtas Egidijaus Bavikino biografijos faktas. Kauno muzikinio teatro artistas savo karjerą pradėjo grodamas vargonais bažnyčioje ir žaisdamas profesionalų krepšinį Marijampolės „Kraitenėje“. Įžaidėjo karjerą sustabdė studijos – Egidijus negalėjo daug laiko skirti krepšinio treniruotėms, nes išvažiavo į Kauną studijuoti vokalo.

„Dainuodamas išsikraunu emociškai, bet man pastaraisiais keleriais metais man labai trūko fizinio krūvio. O šokant išsijudina visi raumenys. Anksčiau treniruodavausi du kartus per dieną, gal dėl to man po šokių treniruočių neskauda kojų. Šokti man malonu ir nevargina. Tiesa, kol dar neturiu profesionalių batų, jaučiuosi kaip karvė ant ledo, partnerė mane slidinėjantį nuolat gaudo“, – juokiasi Egidijus.

Pasak operos solisto, šokiai jį visad žavėjo ir traukė, o šokantis žmogus jam – stebuklas. „Mano partnerė Simona labai graži, o kai ji pradeda šokti, trigubai pagražėja. Nes tada pradeda šokti jos siela..“

Į šokių projektą Egidijus Bavikinas pasinėrė visa galva: dabar visos laisvos minutė užimtos muzikos paieškomis ir repeticijomis. O veiklos dabar jam – kaip tyčia daug: renovuoja savo sodybą ir gyvena kažkur tarp Palangos ir Druskininkų, groja mišiose vargonais Kauno katedroje, moko vaikus muzikos, koncertuoja su Ona Kolobovaite ir Liudu Mikalausku bei rengiasi naujiems vaidmenims Kauno muzikiniame teatre.

O atėjus rudeniui, turi didelę svajonę: sušokti šokį projekto „Kviečiu šokti“, grojant jo dievinamo instrumento – vargonų – muzikai....

„Kviečiu šokti“ – jau nuo naujojo LNK televizijos sezono.

15min.tv – pirmoji nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius