Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Operos solistė Joana Gedmintaitė laukiasi antro vaiko

Ketvirtadienį vykusioje spaudos konferencijoje, kurios metu buvo pristatytas naujas teatras „Vilniaus miesto opera“ Dalia Ibelhauptaitė pasidžiaugė, kad „bohemietė“ operos solistė Joana Gedmintaitė laukiasi antrojo vaiko.
Joana Gedmintaitė
Joana Gedmintaitė / Gretos Skaraitienės nuotr.

Joana jau augina trylikos metų dukterį Dianą, o štai jau gruodžio mėnesį jos šeima pasipildys dar vienu nariu. Ko laukiasi, sūnaus ar dukters, operos solistė nežino, nes jai svarbiau, kad kūdikis gimtų sveikas.

Nuo spalio 13 dienos J.Gedmintaitės scenoje nebeišvysime. Moteris visas jėgas ir laiką skirs pagausėjusiai šeimai. Paklausta, kaip greitai po antro vaiko gimimo grįš koncertų sales, Joana dar nežino. „Laikas parodys“, – šypsodamasi sakė gyvybę po širdimi nešiojanti operos solistė.

Martyno Aleksos nuotr./Joana Gedmintaitė operoje „Bruknelė“
Joana Gedmintaitė

Kai laukėsi dukters, J.Gedmintaitė nuo scenos nesitraukė beveik iki pat gimdymo, tačiau šį kartą leis jau pailsėti daugiau. Ir daryti pertraukos karjeroje Joanai visai nebaisu. „Gyvenimas  yra toks, reikalingi pokyčiai. Džiaugiuosi, kad šiais laikais yra tokios galimybės – galiu išeiti ir vėl grįžti. Tai nieko nekeičia. Gal anksčiau būdavo, kad nėščia moteris kaip ligonis, o dabar tai natūrali būsena“, – tikino operos solistė.

Moteris taip pat paatviravo, kad laukiantis kūdikio keičiasi balsas, sunkiau išdainuoti aukštas natas, tačiau didesnių problemų nekyla.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius