-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Operos solistė Kristina Zmailaitė: „Šeima ir profesija – patys svarbiausi dalykai“

Auksinio balso savininkė, operos solistė Kristina Zmailaitė (38) gali pasigirti ne tik pavydėtinu darbštumu, ramiu brizu šeimyniniame fronte, bet ir įspūdingais karjeros pasiekimais. Moteris pripažįsta, kad nepaisant viską apimančios rutinos, tiek šeimyniniame gyvenime, tiek ir darbe reikia ieškoti kompromisų.
Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė
Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė / ZUZI nuotr.

Studijos užsienyje ir stažuotės pas garsiausius pasaulio vokalo korepetitorius, beatodairiškas atsidavimas darbui – moters karjeros sėkmės garantas. BTV laidos „Sekmadienio rytas“ vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė pasiteiraus K.Zmailaitės, ar tiesa, jog ji yra perdėm tvarkinga, tačiau viešnia šį gandą patikslins: „Aš labai myliu savo profesiją ir galbūt esu pedantiška, bet darbe. O buityje, manau, kad esu saikingai tvarkinga, tai nėra liguista. Darbe mėgstu, kad viskas būtų apgalvota, žinoma, ne visuomet pavyksta, bet tokia siekiamybė yra“.

Moteris laidoje tvirtins, jog šeima ir profesija – du kertiniai gyvenimo akmenys, tuo tarpu A. Stašaitytė-Masalskienė nepraleis progos provokuoti: „Su Edmundu esate drauge dar nuo studijų laikų. Nepatikėčiau, jei sakytumėte, kad jūsų gyvenime nepasitaiko rutinos ar aistros krizių“.

„Iš tikrųjų tai taip, bet turbūt mes esame protingi žmonės. Žmogus supranti, kad jeigu pradėsi ginčytis, su viskuo nesutikti arba neprisiderinti, tai viskas išaugs į stiprų konfliktą.  Metai bėga ir tu supranti, kas yra ta tikroji vertybė. Taip, gyvenime būna visokių situacijų, tu dirbi su žmonėmis, turi galimybę kažkur ir kažką pamatyti arba sutikti, bet mes prieiname išvados, kad tai,  kas yra šeima ir tai, kas yra tavo profesija – patys svarbiausi dalykai, du kertiniai gyvenimo akmenys. Ir jeigu tu pradėsi blaškytis gyvenime, visa tai neprives prie gero“, – apie tikrąsias gyvenimo vertybes ir ištikimybę santuokoje kalbės operos solistė K.Zmailaitė.

Laida su Kristina Zmailaite „Sekmadienio rytas“ – sekmadienį 10.00 per BTV.

BTV stop kadras/Kristina Zmailaitė ir Asta Staaaitytė-Masalskienė
BTV stop kadras/Kristina Zmailaitė ir Asta Stašaitytė-Masalskienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius