Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Operos solisto Rafailo Karpio žmona Diana laukiasi trečio vaiko: žinia privertė dar labiau pasitempti

Operos solisto Rafailo Karpio šeimoje – džiugios žinios. Jo žmona Diana laukiasi trečios atžalos.
Rafailas Karpis ir Diana Daunoravičiūtė
Rafailas Karpis ir Diana Daunoravičiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šią žinią Rafailas patvirtino ir 15min. „Taip, mūsų šeima gyvena laukimo nuotaikomis“, – džiaugėsi Rafailas.

Jis pasakojo, kad naujiena visus labai stipriai nudžiugino. Vis dėlto, nors trečias vaikas buvo planuotas, anot Rafailo, žinojimas, kad netrukus turės dar vieną atžalą, verčia jį pasitempti, daug ką iš naujo prisiminti ir apmąstyti.

„Kai manęs klausia, kokios šeimos norėtumėte, aš pusiau juokais, pusiau rimtai atsakau, kad norėčiau 5 mergaičių. Kokios lyties kūdikis begimtų – tai didžiulė dovana. Visi jaučiamės gerai, ypač dukterys, kurios jau beveik visiems, ką sutinka ar su kuo kalba telefonu, visų pirma, praneša džiugią naujieną“, – 15min sakė R.Karpis.

Primename, kad Rafailas Karpis ir Diana Daunoravičiūtė susituokė 2014 metų balandžio 5-ąją Vilniaus rotušėje. Jaunavedžiai jau tada džiaugėsi ne tik oficialiu santykių įteisinimu, bet ir laukiančiu šeimos pagausėjimu.

„Mudu susipažinome labai seniai – maždaug prieš aštuonerius metus. Abu mokėmės muzikos akademijoje, kur mudu ir supažindino bendri draugai, tačiau tai tikrai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Kartais susitikdavom, pabendraudavom, bet tik draugiškai. Vis dėlto draugystė peraugo į artimesnius santykius ir stiprius jausmus“, – yra pasakojusi šeima.

Tų pačių metų rugpjūtį porai gimė dukra, kuriai tėvai davė Rachelės vardą. O po dviejų metų šeima susilaukė dar vienos dukros – Lėjos.

„Mes planavome, norėjome. Žinote, gyveni, stengiesi, bet visad nori, kad šeimoje būtų dar geriau. Man visada atrodė, kad vienam vaikui augti šeimoje yra nuobodu, o ir su kitais tėvais apie tai esame kalbėję. Labai laukiame vaikelio“, – anksčiau džiaugėsi Rafailas.

Solisto išrinktoji Diana Daunoravičiūtė yra studijavusi muziką, tačiau vėliau baigė optometrijos studijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius