Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oro uosto darbuotojai iš Martyno Levickio pavogė sidabrines sąsagas: „Ačiū, negarbingi šunsnukiai“

Į Turkiją iš Ukrainos skridęs Martynas Levickis susidūrė ilgapirsčiais – pavogtos sidabrinės pagal užsakymą gamintos akordeonisto sąsagos su inicialais.
Martynas Levickis
Martynas Levickis / Asmeninio albumo ir Viktorijos Savickos nuotr.

Pradaręs lagaminą po skrydžio iš Kijevo į Ankaros oro uostą, M.Levickis nustėro – plastikinis maišelis perkirptas, o aksesuarų dėžutėje trūksta sidabrinių sąsagų. Sunku patikėti, tačiau akivaizdu, kad net registruoto bagažo turinys nėra apsaugotas nuo vagišių.

15min M.Levickis teigė, kad dėl didelio užimtumo neturi laiko išsiaiškinti, kas nušvilpė akordeonisto turtą, todėl ilgapirščiai, greičiausiai, liks nenubausti.

„Kadangi esu koncertiniame turnė, tai nėra kada aiškintis. Manau, paliksiu tai kaip istoriją. Tačiau esu šokiruotas ir pykstu, kad žmonės taip elgiasi. Niekad nėra taip buvę per visą mano keliavimo istoriją“, – sakė M.Levickis.

Asmeninio albumo nuotr./Martyno Levickio sąsagos
Asmeninio albumo nuotr./Martyno Levickio sąsagos

Apie incidentą M.Levickis papasakojo socialiniame tinkle. Pykčio neslėpdamas menininkas įtaria, kad sąsagos liko Kijevo oro uoste.

„Man sunku patikėti, kad šiame amžiuje oro uosto bagažo apsauga pavogs porą sidabrinių sąsagų su mano inicialais. Ir kam atidaryti plastikinį maišelį ir pažiūrėti, kas jame – paprasčiausiai jį perkirpkite! Sveiki atvykę į Ukrainą, kurioje mano lagaminas praleido geras dvi valandas, kai atvykęs į Ankarą be manęs praleido tik kelias minutes. Todėl galiu įtarti Kijevo oro uosto personalą. Ačiū, galite susikišti tą sidabrą sau į užpakalius, negarbingi nuskurę šunsnukiai“, – socialiniame tinkle rašė M.Levickis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius