Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oskaro Koršunovo teatro repertuarą sujaukė rotavirusas

Ketvirtadienį vilniečiams susiruošusiems vakarą praleisti teatre teko nusivilti – netikėtai buvo atšauktas naujasis Oskaro Koršunovo spektaklis „Miranda“. Žiūrovai tik prieš pat numatytą spektaklio pradžią Ūkio banko teatro arenoje buvo informuoti, jog, apsirgus aktoriui Povilui Budriui spektaklis atšaukiamas. Tiesa, šį penktadienį „Miranda“ bus rodoma kaip numatyta repertuare.
Scena iš spektaklio „Miranda“
Scena iš spektaklio „Miranda“ / Dmitrijaus Matvejevo nuotr.

Pasiteiravus, kokia liga užklupo spektaklyje „Miranda“ vaidinantį aktorių, OKT / Vilniaus miesto teatro atstovė galėjo pasakyti tik tiek, kad jis sunegalavo, tačiau jau jaučiasi geriau. Kas sutrukdė P.Budriui ketvirtadienį žengti į sceną, atskleidė režisieriaus padėjėja Malvina Matickienė.

Portalui 15min.lt moteris sakė, kad „Miranda“ ketvirtadienį neįvyko dėl to, jog aktorių užpuolė rotavirusas. Itin nemaloni liga, M.Matickienės teigimu, iki penktadienio vakarą numatyto spektaklio turėtų atsitraukti.

Rotavirusas, liaudyje dar vadinamas rotovirusu, kaip ir gripo virusas ypač suaktyvėja šaltuoju metų laiku. Šis virusas perduodamas per nešvarias rankas, užkrėstus daiktus, maistą, vandenį, yra galimybė užsikrėsti ir nuo čiaudinčio ar kosinčio infekuoto žmogaus. Liga dažniausiai pasireiškia ūmiai. Pagrindiniai simptomai – temperatūra, intensyvus vėmimas ir viduriavimas, pilvo skausmai.

Neįvyko  „Revizorius“

„Miranda“ – ne vienintelis šį mėnesį Vilniuje atšauktas spektaklis. Rugsėjo 23-iąją Lietuvos Nacionaliniame dramos teatre neįvyko numatytas Vilniaus mažojo teatro spektaklis „Revizorius“. Kaip tąsyk rašė 15min.lt, vaidinimą teko išbraukti iš repertuaro dėl aktorių Joną Braškį užklupusios nelaimės – vyras kūrendamas sodyboje krosnį nusidegino veidą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius