Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo Irenos Marozienės mirties priežastis: įvyko nelaimė

Pirmadienį nuaidėjo liūdna žinia apie garsios verslininkės, „Amatininkų užeigos“ įkūrėjos Irenos Marozienės netektį. Vis dėlto iš pradžių 63-ejų moters mirties priežastis nebuvo įvardyta. Dabar paaiškėjo, kad įvyko netikėta nelaimė – tai atskleidė viena iš Irenos dukrų.
Irena Marozienė
Irena Marozienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Žinoma verslininkė Irena Marozienė anapilin iškeliavo sekmadienį, o naujiena apie mirtį paviešinta pirmadienį – skaudžią žinią pranešė mamos gedinčios dukros Birutė ir Justina.

Tai sukrėtė Irenos bičiulius ir taip pat tuos, kurie ją žinojo, bet nebūtinai pažinojo. Žmonės ėmė spėlioti, kas gi nutiko pozityvumu garsėjusiai ir nemažai planų turėjusiai I.Marozienei.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Irena Marozienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Irena Marozienė

Iš pradžių verslininkės mirties priežastis nebuvo įvardyta. Artimieji portalui Žmonės.lt tik buvo užsiminę, kad moteris šiomis dienomis jautėsi blogai.

Antradienį viena iš dukrų Žmonės.lt patvirtino, kad įvyko nelaimingas atsitikimas. „Dėl žemo kraujo spaudimo pasijuto blogai ir nukrito nuo laiptų“, – Žmonės.lt sakė I.Marozienės dukra.

Prieš tai internete paplito ir vienos iš verslininkės dukrų rašyta žinutė socialiniame tinkle. Joje teigta, kad pastarosiomis dienomis dėl žemo kraujo spaudimo prastai besijautusi Irena nukrito ir mirtinai prasiskėlė galvą. Tiesa, vėliau ši žinutė buvo ištrinta.

15min primena, kad pirmadienį apie I.Marozienės mirtį iš pradžių pranešė jos dukra Birutė Marozaitė, feisbuke pasidalijusi jautriu įrašu.

„Niekad negalvojau, kad reiks rašyti tokį postą, tačiau netekome mamos Irenos Marozienės. Visada buvo vakarėlių siela, todėl atsisveikinimas bus tik artimųjų rate, kur pakelsime taurę, kaip mama ir norėjo. Visi kas nori atsisveikinti užsukite kada į Amatininkus, pakelkite taurę, prisiminkite, jai tai būtų patikę“, – rašė ji.

Niekad negalvojau, kad reiks rašyti tokį postą, tačiau netekome mamos Irena Marozienė 🖤 Visada buvo vakarėlių siela,...

Posted by Birutė Marozaitė on 2022 m. birželio 20 d., pirmadienis

Sielvartu netekus mamos pasidalijo ir Justina Marozaitė.

„Septintą dieną, kai Dievas turbūt įpratęs ilsėtis, išėjo Mama, Sesė, Uošvienė, Draugė, Kovotoja ir Verslininkė verta knygos – Irena. Kadangi visada įsivaizdavo savo išėjimą tik su visų dainomis ir šokiais – atsisveikinti kviečiame pakeliant taurę ir tylos minute. Ilsėkis ramybėje, mes su tavimi, myliu tave.

Džiaugiuosi, kad pastarųjų metų sunkumai suartino mus taip, kaip niekada gyvenime. Džiaugiuosi, kad paskutinius tris mėnesius turėjome galimybę gyventi vienuose namuose ir rytais išgerti kavos. Džiaugiuosi, kad spėjai pamatyti savo vaikus užaugusius, stiprius ir laimingus. Turbūt, kai mes išeisime anapus, tu jau lauksi mūsų suorganizavus šventę.

Dalinuosi ir paskutine nuotrauka iš jos instragramo, kurį įrašiau prieš kelerius metus, kad galėtų dalintis gražiomis gyvenimo akimirkomis“, -- jautrius žodžius anapilin išėjusiai mamai skyrė ji.

Dar praėjusiais metais, pasitikusi 63-iąjį gimtadienį, I.Marozienė portalui Žmonės.lt pasakojo besidžiaugianti puikiu gyvenimo etapu – atėjusia branda.

„Niekada neslėpiau savo metų, niekada nesibaiminau, kad senstu. Tikiu, kad metai yra mano turtas. Juo ir mėgaujuosi“, – tąkart šypsojosi ji.

Verslininkė didžiavosi, kad daugiau nei prieš 30 metų įkurta „Amatininkų užeiga“ atlaikė visas krizes, o ir karantino pančius. B.Marozienė savo mylimo verslo valdymą prieš kelerius metus perdavė dukrai Birutei.

„Iš tiesų, restoranui vadovauja Birutė, o aš čia esu tik patariamasis balsas. Kai jai kyla klausimų, ji manęs vis ko nors paklausia, kai man kyla klausimų, aš pasakau savo nuomonę… Nesisuku šiame versle pilnu tempu. Tiksliau: kūnas jau nesisuka, bet galva – visada sukasi. Galvą atjungti yra labai sudėtinga. Iš kitos pusės, jei ne dirbti, tai ką veikti? Man šis verslas yra svarbus, tad ir sukuosi“, – kalbėjo I.Marozienė.

I.Marozienė ne kartą samprotavo apie atėjusią brandą. Dar neseniai laidoje „Sveikas rytojus“ Irena Marozienė pabrėžė, jog atėjus brandai, moteriai svarbiausia yra pagarba sau ir sveikata.

„Per gyvenimą turėjau keletą gana sudėtingų operacijų, viena jų – stuburo, po kurios pusę metų negalėjau vaikščioti. Gyvenime buvo visko, tačiau pagrindinė paslaptis yra susitvarkyti su savo galva“, – kalbėjo I.Marozienė.

Verslininkė išskyrė, jog net ir užklupus sunkumams, labai svarbu yra dirbti su savimi ir nepasiduoti.

„Džiaugiuosi, jog sulaukiau tiek metų – daug kas nesulaukia tiek, kiek aš turiu. Tai ir reikia švęsti!“ – sakė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius