TIESAI REIKIA TAVO PALAIKYMO PRISIDĖK
Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą

Paaiškėjo kulinarinio šou „Skonis“ vedėjas

Andrius Butkus
Luko Balandžio nuotr. / Andrius Butkus
Šaltinis: 15min
0
A A

Jau visai netrukus naujajame LNK sezone „Aistra nugalėti“ LNK žiūrovai drauge su dar dvidešimties šalių žiūrovais išvys naują, sparčiausiai populiarėjantį pasaulyje TV formatą – kulinarinį šou „Skonis“. JAV didžiulio populiarumo sulaukusios laidos lietuviškajai versijai diriguoti patikėta Andriui Butkui.

Daugiau 15min Vardai naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

„Skonyje“ dėl geriausio virtuvės virtuozo vardo susikaus šimtai pretendentų, užpildę anketas internete ir perėję atranką. Čia vienodai lygiomis teisėmis dalyvaus ir restoranų šefai, ir namų šeimininkės, o jų ruošiamus patiekalus aklai vertins autoritetinga komisija, sudaryta iš virtuvės profesionalų, gurmanų ir žinovų.

„Kad laimėtum šį šou, neturi būti baigęs specialius mokslus. Tam užtenka įgimto sugebėjimo derinti produktus ir turėti skonio jausmą. Aš, manau, taip pat turiu tokį gyslelę, – sako naujojo šou vedėjas Andrius Butkus. – Šis naujas formatas apjungs tuos, kurie mėgsta gaminti, o tokių Lietuvoje žiauriai daug bei tuos, kam nesvetimas azartas – juk žmonės čia varžysis dėl vieno skonio šaukšto. „Skonis“ neabejotinai ir man, ir žiūrovams yra viena laukiamiausių televizijos sezono premjerų“.

Pats Andrius sako dažniausiai gaminantis iš to, ką randa šaldytuve ir nežiūrėdamas į kulinarines knygas. „Žuvis, jūros gėrybės, jautiena, aviena, daržovės – dažniausi produktai, iš kurių gaminu. Valgau namuose, nes noriu žinoti, ką dedu į burną“, – prisipažįsta.

Andrius sako, kad po šokių ir dainų projektų maisto gamybos šou bus tikra atgaiva. „Aš tikrai noriu sužinoti maisto gaminimo paslapčių. Kur ko nedėti, ir atvirkščiai. Vienas pasiryžimų – išmokti teisingai iškepti žuvį. Tikiuosi, kad sykiu su dalyviais daug ko išmoksiu „Skonyje“.

Kaip Žmonės.lt jau rašė, viena iš kulinarinio šou teisėjų bus kulinarinės knygos autorė, tapytoja ir kostiumo dizainerė Agnė Jagelavičiūtė.

Ar jis nebijo sustorėti, ragaudamas vis naujus „Skonio“ dalyvių šedevrus? „Čia ir visas įdomumas, kad šiame šou bus ragaujama tik po šaukštą. Ir į tą šaukštą dalyvis turės sudėti tai, ką tobulino, ko mokėsi metų metus. O štai tada ir žiūrėsim, kaip dėl skonio nesiginčijama“, – šypsojosi A.Butkus, kuriam patikėta vesti naująjį LNK formatą „Skonis“ („The Taste“).

Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Dakaras 2018

Parašykite atsiliepimą apie VARDAI rubriką