Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo „Mis Lietuva 2010“ finalininkės

Jau paaiškėjo, kurios merginos rugpjūčio pabaigoje susirungs dėl titulo „Mis Lietuva 2010“. 12 finalininkių sekmadienį išrinko komisija. Dar dvi merginos teisę dalyvauti finale iškovojo savo miestuose – Kaune ir Šiauliuose. Kas taps šių metų „Mis Lietuva“, paaiškės rugpjūčio 27 d.
Konkurso dalyvės
Konkurso dalyvės / „Lietuvos ryto“ TV nuotr.

„Lietuvos ryto“ televizijos ir „Academia Femina“ surengtame konkurse panoro dalyvauti beveik 300 gražuolių – tiek anketų merginos atsiuntė per nepilnas tris savaites. Į atranką, vykusią Vilniaus pramogų  centre „Belmontas“, sekmadienį buvo pakviestos 60 gražuolių, tačiau atvyko tik 40. Pretendenčių išvaizdą, talentus, išprusimą ir sąmojį vertino patyrę grožio konkurso specialistai: generalinės rėmėjos „Kristiana“ savininkas Benas Gudelis, aktorė Dalia Michelevičiūtė, laidų ir renginių vedėjas Jogaila  Morkūnas, ilgametė konkursų režisierė Leokadija Dabužinskaitė ir stilistas Kęstutis Rimdžius.

„Lietuvos ryto“ TV nuotr./Konkurso komisija
Atrankos komisija

„Lietuvos ministrė pirmininkė yra Irena Degutienė, o premjeras – Andrius Kubilius“, – tokias žinias demonstravo viena iš atrankos dalyvių. Komisiją nustebo, jog kai kurios pretendentės negalėjo atsakyti į klausimą, kiek narių sudaro Seimą. Ne mažiau šokiravo ir vienos merginos pareiškimas, esą konkursas – tuštybių mugė. Tiesa, paklausta, ar patekusi į finalininkių sąrašą ji galvotų taip pat, pretendentė sutriko.

Merginas labiausiai glumino Jogaila Morkūnas. Jis gražuolių klausinėjo, ką jos mano apie seksą kaip sportą ir kiek sekso partnerių jos yra turėjusios. Stilistas Kęstas Rimdžius negailėjo pastabų dėl dalyvių suknelių ir neskoningai pasirinktų batelių. Jį stebino, jog kai kurios gražuolės drabužiais slėpė savo kūno formas.  Atrankoje dalyvavusių merginų aprangos kodas buvo „Princesė ant žirnio“.

„Lietuvos ryto“ TV nuotr./Konkurso dalyvės
Atrankos dalyvės

Tarp finalininkių nepatekusios pretendentės neslėpė apmaudo. Viena iš paskutiniųjų iškritusiųjų prisipažino, jog dėl dalyvavimo atrankoje net susipyko su vaikinu. Komisijos pirmininkas Benas Gudelis prisipažino, kad buvo labai sunku išrinkti geriausias ir pastebėjo, jog šiemet konkurse bus ypač stipri konkurencija: „Pusė išrinktų finalininkių drąsiai pretenduoja į karūną. Džiaugiuosi, jog kasmet merginos vis geriau supranta titulo „Mis Lietuva“ svarbą“.   

Su konkurso dalyvėmis žiūrovai artimiau galės susipažinti likus savaitei iki finalo. Nuo rugpjūčio 23 d. „Lietuvos ryto“ televizija kiekvieną vakarą rodys pasiruošimo konkursui dienoraštį. Atsiskleisti gražuolėms padės ir tradiciniu tapęs konkurso tinklaraštis – mislietuva.lrytas.lt.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius