-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagaliau iš Aidos Žiliūtės atgautus pinigus Indraya ketina investuoti į muziką

Dainininkė Indrė Zaleckytė-Indraya pagaliau susitaikė su buvusia vadybininke Aida Žiliūte. A.Žiliūtė su jaunąja atlikėja pasirašė taikos sutartį ir jai grąžino projekte „Žvaigždžių vartai“ laimėtą dalį pinigų.
Aida Žiliūtė
Aida Žiliūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Anksčiau A.Žiliūtė, motyvuodama tuo, jog daug pinigų investavo į Indrayos būsimas dainas, teigė neketinanti grąžinti atlikėjai pinigų. Dar vėliau pasklido žinia, neva A.Žiliūtė su pinigais, likusiais iš 30 tūkst.litų prizo, pabėgo į užsienį.

Tačiau neseniai į šalį grįžusi vadybininkė nusprendė paskelbti paliaubas – susisiekė su Indrąya ir pasiūlė jai atiduoti dalį pasisavinto prizo pinigų.

„Tikrai taip, taikos susitarimas yra parašytas, visi mane kamavę klausimai yra pasvarstyti ir išspręsti. Aš esu labai laiminga, kad pagaliau pasibaigė ta kankinanti ir varginanti tyla ir visi mane dominantys klausimai buvo išspręsti“, – apie esamą situaciją portalui 15min.lt kalbėjo Indraya.

Mergina tikina, kad visi pykčiai ir nesutarimai tarp jos ir buvusios vadybininkės – jau praeityje, o nuoskaudos – pamirštos.

„Ji pati draugiškai pasikvietė mane. Susėdom prie puodelio arbatos ir viską išsprendėme taikiai. Išsiskyrėme labai draugiškai, labai gražiai. Dėl to man yra labai smagu“, – patikino mergina.

Indraya teigia nenorinti prisiminti praeities, todėl nepanoro gilintis į motyvus, privertusius buvusią vadybininkę delsti grąžinant pinigus.

„Buvo daug kalbėta. Nenorėčiau gilintis į tai, kas praėjo. Man svarbiausia yra dabartinis rezultatas, kuris pagaliau išsisprendė. Palinkėsiu jai sėkmės ir darysiu savo darbus, įgyvendinsiu savo sumanymus“, – optimistiškai kalbėjo atlikėja.

Indraya patikino, kad atgauti pinigai jai leis pagaliau įgyvendinti kūrybinius sumanymus, susijusius su muzika. „Skirsiu tam, kam jie ir buvo skirti – muzikai“, – šypsojosi atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius