Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pajūryje susižadėjo „Colours of Bubbles“ vokalistas: pusmetį laukė ypatingos datos

Kovo 11-oji „Colours of Bubbles“ vokalistui Julijui Aleksovui ir jo mylimajai Rūtai Jūrėnaitei ne tik valstybinė šventė. Tai – ir jųdviejų meilės sukakties diena. O nuo šių metų ši diena tapo dar ypatingesnė – pora susižadėjo.
Julijus Aleksovas ir Rūta Jūrėnaitė
Julijus Aleksovas ir Rūta Jūrėnaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Dainininkas Julijus Aleksovas dar praėjusių metų rugsėjį nusprendė – laikas pirštis. Tačiau šį norą nusprendė pusmetį sutramdyti ir Rūtos rankos paprašyti per abiems svarbią datą.

„Tempiau, nes norėjau pasipiršti Kovo 11-ąją – mūsų draugystės dvejų metų sukaktis ir ypatinga diena Lietuvai – puiki data pirštis“, – 15min šypsodamasis sakė muzikantas.

Ir pagaliau atėjus lemtingai akimirka, jis sako per daug nesijaudino, balsas nedrebėjo: „Jaudulio daug nebuvo, kadangi planavau tai, buvau nusiteikęs. Nors aišku, padus kažkiek kuteno“, – juokėsi jis.

Žiedelį Rūtai Jūrėnaitei jis ištiesė romantiško pasivaikščiojimo pajūrio metu.„Gyvename Klaipėdjoe, mylim jūra, todėl ir pasirinkau pasipiršti būtent ten“, – šypsojosi Julijus.

Kol kas pora planuoja šiek tiek pasidžiaugti sužadėtinių statusu, o tada kibs į darbus ir planuos vestuves. „Susituoksim, manau, dar šiemet“, – 15min kalbėjo J.Aleksovas.

Asmeninio albumo nuotr./Julijus Aleksovas ir Rūta Jūrėnaitė
Asmeninio albumo nuotr./Julijus Aleksovas ir Rūta Jūrėnaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius