-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pakelių maniakas Jonaitis ir Virbalyje 7 žmones pražudęs vairuotojas Muraškovas – giminės

Ryšius tarp dviejų sunkius nusikaltimus padariusių asmenų atskleidė tragiškos Virbalio avarijos kaltininko močiutė.
R.Muraškovo motina Stasė.
R.Muraškovo motina Stasė / TV3 nuotr.

65 metų Kazys Jonaitis, pramintas pakelių maniaku, siautėjo 2001 metais greitkelyje Vilnius–Kaunas. Grigiškių gyventojas siūlydavosi pavėžėti merginas, stabdančias pakeleivingas mašinas. Tris aukas jis išprievartavo ir nužudė, todėl dabar yra įkalintas iki gyvos galvos.K.Jonaitis yra R.Muraškovo močiutės brolio žmonos brolis.

23 metų Rimas Muraškovas – akimirksniu liūdnai išgarsėjęs Kauno rajono bedarbis, kurio vairuojamas automobilis Renault  Clio Virbalio miestelio (Vilkaviškio r.)  rėžėsi į visureigį. Šios avarijos metu žuvo 7 Jeep Grand Cherokee, išstumto į kaktomušą su vilkiku, keleiviai, tarp jų – 3 vaikai.

Netikėtumas: K.Jonaitis yra R.Muraškovo močiutės brolio žmonos brolis. Kitaip tariant, močiutės dėdinos brolis. Apie šį giminystės ryšį R.Muraškovo močiutė Regina Vizgirdienė prasitarė duodama interviu TV3 laidai „Čia ir dabar“, kuri rodoma ketvirtadienį 19.15 val.

Anot R.Vizgirdienės, jų giminėje jau yra pavyzdys, kada žmogus nusipelno griežčiausios bausmės. Tačiau K.Jonaičio su R.Muraškovu, jos teigimu, lyginti negalima, nes dėl jos anūko išdaigų kaltę turėtų prisiimti teisėsauga, praleidusi jau kelias progas griežčiau paauklėti vairuotoją už šiurkščius KET pažeidimus: „O kur ji buvo, kai Rimą girtą prie vairo sugavo antrą, trečią kartą? Kur tada buvo teisėsauga? Reikėjo tada jį pasodinti bent pusei metų, kad išsipagiriotų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius