-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pakliuvusios į erotikos pinkles

Tos merginos, kurios nevengia apsinuoginti prieš fotoobjektyvą, turėtų pasisaugoti: jų nuotraukos gali papulti į piktadarių rankas, o vėliau paviešintos ne ten, kur norėtųsi. Liūdniausia, kad sugadintą reputaciją ir įvaizdį susigrąžinti labai sunku.
Marina Daščenka
Marina Daščenka / "Vakaro žinių" kalendoriaus nuotr.

Marina Daščenka (22)
„Neduosi pinigų – nebus sekso!“

Ūgis – 169 cm
Svoris – 49 kg
Krūtinė – 86 cm
Liemuo – 60 cm
Klubai – 90 cm

Praėjusią savaitę didžiulį ažiotažą sukėlė „Delfi“ žurnalistų išnarpliota istorija apie tai, kad grupės „Olialia pupytės“ narės Marinos nuotrauka ir asmeniniai duomenys pateikti viename intymias paslaugas siūlančių merginų kataloge. Valanda su Sabrina pasivadinusia mergina, kurios „profilyje“ patalpinta M. Daščenkos nuotrauka, kainuoja 200 eurų (700 litų). Palydovė klientus priima savo apartamentuose Paryžiuje.
Agentūra patvirtino, kad intymias paslaugas suteiks būtent nuotraukoje esanti mergina. „Delfi“ paviešino ir klientų atsiliepimus: vieni šios merginos paslaugomis buvo labai patenkinti, o kiti nusivylė. Vienas vyras tvirtina intymiai pramogavęs ne tik su Sabrina – prie jų prisidėjo ir kita mergina.
Neatmetame galimybės, kad šįkart atlikėja buvo apšmeižta, bet negalime nepriminti frazės, kurią mums prieš metus ištarė vis dar teisėtas gražuolės vyras Andrejus Daščenka: „Kol gyvenome kartu, ji mane šantažuodavo: „Neduosi pinigų – nebus sekso!“ Jai nerūpi niekas, išskyrus pinigus ir vakarėlius.“
Tiesa, jos vyras tvirtina jau seniai žinąs, kad Marina teikia intymias paslaugas: „Yra žmonių, kurie mane apie tai informuodavo ir informuoja: kur, kada ir už kokią sumą ji aptarnauja vyrus. Pagalvokite logiškai, iš kokių pajamų jai gyventi? Turbūt puikiai žinote, kokias sumas Marina gauna už koncertus – neužtektų net manikiūrui! Tad jai nėra kitos išeities – lieka tik parsiduoti.“
„Tai šmeižtas! – į jai mestus kaltinimus atsako Marina. – Nežinau, kas man nori pakenkti, bet tai daroma jau ne pirmą kartą. Neatmetu galimybės, kad būtent Andrejus galėjo mane šitaip apjuodinti ir pažeminti, mano nuotraukas įdėdamas į erotikos portalus. Koncertuodama uždirbu pakankamai pinigų. Kad ir kokį seksualų įvaizdį kuriu, niekada tokiais dalykais neužsiimčiau. Tiesiog toks mano sceninis įvaizdis. Liūdna, kad dalis žmonių tikės, jog tokiu būdu papildomai užsidirbu pinigų. Tai visiška nesąmonė!“

V. Ovadnevo nuotr./Kristina Ivanova
V. Ovadnevo nuotr./Kristina Ivanova

Kristina Ivanova (23)
„Esu šokiruota“

Neseniai pikantiškoje erotinėje fotosesijoje nusifotografavusi grupės YVA narė Kristina nesitikėjo, kad be jos žinios nuotraukos atsidurs pornografijos svetainėje.
„Esu šokiruota! Tikrai ne tam fotografavausi, kad mano nuotraukos keliautų po Europą. Skaudu, jog nebuvau įspėta, tačiau į teismą kreiptis nesiruošiu – neverta nei laiko švaistyti, nei nervus gadinti“, – sako Kristina.

Ž. Baryso nuotr./Genute Žalienė
Ž. Baryso nuotr./Genute Žalienė

Genutės Žalienės (29) komentaras
„Marina tapo auka“

„Olialia“ portalo redaktorė net neabejoja, kad M. Daščenka tapo auka. „Puikiai žinau, kad tomis dienomis, kuriomis ji neva teikė intymias paslaugas, mergina buvo Lietuvoje, koncertavo. Kažkas asmeniškai panoro jai pakenkti arba apjuodinti grupę „Olialia pupytės“. Taip manipuliuojama žmonių neišprusimu: merginos dar nežino, kokiomis priemonėmis kovoti su šmeižtu. Neabejoju, kad čia pirštą prikišo Marinos vyras, kuriam reikia dešimt kartų daugiau dėmesio nei pačiai Marinai“, – sako Genutė.

Ar šis skandalas pakenkė Marinos įvaizdžiui?

Nemanau. Protinga mergina nepasimestų pakliuvusi į tokią situaciją. Pavyzdžiui, Oksana Pikul. Nors jos nuogos prie kilimo nuotraukos ir buvo paskelbtos internete, tačiau šiandien mergina veda televizijos laidas, šypsosi, burkuoja su Simu Jasaičiu. Savaime suprantama, niekas netrokšta įsivelti į tokį skandalą.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius