Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Paparacų“ vedėjai Natalijai Zvonkei siūlė pirkti informaciją apie Pinkevičių skyrybas!

Jau šį pirmadienį, kovo 2 dieną, 19.15 val. intriguojančioje TV3 laidoje „Paparacai“ bus paviešintos trumposios žinutės, kuriose paslaptingas asmuo siūlo Natalijai Zvonkei pirkti informaciją apie Astos ir Laimučio Pinkevičių skyrybas.
Pinkevičiai
Pinkevičiai / TV3 nuotr.

„Vienas artimas Laimučiui žmogus matė sutartį, kurioje nurodytos sumos skyrybų atveju. Kiek siūlote už šitą informaciją“ – tokio turinio trumpoji žinutė atskriejo į skandalingųjų „Paparacų“ vedėjos mobilųjį telefoną. Kūrybinė laidos grupė ėmėsi aiškintis, kas iš Laimučio Pinkevičiaus aplinkos galėjo bandyti parduoti konfidencialią informaciją, praneša TV3.

Be to, tik „Paparacuose“ matysite žurnalistinio tyrimo tęsinį: po laidoje parodyto reportažo apie juokingai pigią tarnybinių seimo butų nuomą seimo valdyba nutarė butus atiduoti Turto bankui. Kodėl Seimas atsikratė skandalais apaugusių butų ir kas bus juose gyvenantiesiems?
Dar vienas intriguojantis tyrimas nešvariuose politikos vandenyse – kam ir kodėl kliūna šimtus milijonų kainavę valdovų rūmai?

„Aš nesu Stancikienė, bet galiu pasakyti, kad jeigu tikri specialistai išsiaiskins, kad kažkas yra neskaidru, tai tikrai aš patikėsiu, kad taip ir buvo“, – apie valdovų rūmus apraizgusias intrigas prakalbo ir buvęs Seimo narys, kolekcininkas Antanas Bosas.

Netikėtas pasakojimas apie tai, kam iš tiesų kliūva valdovų rūmai. Sakoma, kad dabar jau Seimo nare tapusiai Aurelijai Stancikienei...

Karščiausių naujienų kupini „Paparacai“ – jau šį pirmadienį, kovo 2-ąją, 19.15 per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius