-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pardavinėdamos pyragą turguje, Radži nuotakos „Maisto bankui” surinko pusę tūkstančio litų

Pagaliau atėjo diena, kai Taujėnų dvare nutilo keiksmai ir atvėso intrigos. Nuo pat ryto merginos nusiteikė geriems darbams. Jos plušo virtuvėje kepdamos pyragą, kurį skanavo ne pačios ir net ne jų mylimasis. Gardus kepinys buvo skirtas geriems žmonėms – tiems, kurie nori dalintis.
Radžis ir jo nuotakos
Radžis ir jo nuotakos / LNK nuotr.

Radži ir jo nuotakos nusprendė prisidėti prie LNK ir organizacijos „Maisto bankas” akcijos „Pasidalink”. Milžinišką pyragą jie nusivežė į Panevėžio turgų. Ten kiekvienam, paaukojusiam šiek tiek pinigų, nedidelis gabalėlis skanėsto buvo dovanojamas kaip gerumo simbolis.

„Nepamenu, kada jaučiausi šitaip prasmingai. Smagu žinoti, kad laiką leidi ne tuščiai. Gera žinoti, kad galėjai padėti ir ta galimybe pasinaudojai”, – po valandą trukusios akcijos turguje sakė viena iš Radži nuotakų Elena.

Merginos ir Radži stengėsi tikrai ne veltui. Per valandą dalindami pyragą jie surinko 500 litų. Suskaičiuota, kad už 5 litus skurdžiai gyvenanti šeima gali maitintis visą savaitę. Vadinasi už realybės šou „Radži ieško žmonos” dalyvių surinktus pinigus savaitę valgyti galės net 100 šeimų.

„Likti abejingu – lengva. Paremti skurstantį – sunku, bet tai suteikia daugiau laimės už bet kokį brangų pirkinį. Stebėjau, kokie laimingi atrodė į „Maisto banko” aukų dėžę monetas metę turgaus lankytojai, ir negalėjau nesišypsoti”, – įspūdžius pasakojo Radži.

Prie „Maisto banko” akcijos galite prisidėti ir jūs. Sekmadienį per LNK žiūrėkite įspūdingą labdaros koncertą ir prieš didžiąsias šventes nepamirškite pasidalinti su tais, kam labiausiai to reikia. O jau šį šeštadienį realybės šou „Radži ieško žmonos” pamatysite, kaip darydami gerus darbus džiaugėsi Radži ir visos jo nuotakos.

LNK nuotr./Radžio nuotakos
LNK nuotr./Radžio nuotakos

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius