-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pareigytė išprovokavo Budraitytę seksualinei išpažinčiai

Ketvirtadienį „Bare „Pas Violą“ – „Šauniausio misterio rinkimai 2010“. Varžytis pakviesti politikos atstovai. Į barą skubės Lietuvos įžymybės bei Seimo nariai. Pretendentus vertins astrologai, ekstrasensai ir net sekso ekspertai.
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vienas turtingiausių Seimo narių Andrius Šedžius, po „Kakadu“ laidos neatsiginantis moterų, kurios jį užvertė susipažinimo laiškais, pademonstruos ypatingą patiekalą moterims privilioti. Jis taip pat papasakos, koks turėtų būti tikras vyras ir čia pat pademonstruos, kaip gražiai moka kalti vinį. Dar daugiau, laidos žiūrovai išgirs ir citatas iš vienišam vyrui rašančių moterų laiškų.

Tuo tarpu Lietuvoje itin garsus estrados dainininkas Romas Dambrauskas atviraus apie savo išvaizdą bei kaip ir kokiais būdais jis prižiūri savo plaukus.

„Mes su Fara – tikriausi vyrai. Beje, įdomi mūsų pažintis. Susitikome balkone. Jis į balkoną įėjo, o aš tuo metu bandžiau iš jo išlipti“, – humoro nestokos Artūras Orlauskas ir Aleksandras Ivanauskas-Fara.

O į barą netikėtai užsukusios grupės „69 danguje“ merginos su viena garsiausių Lietuvos būrėjų Vaiva Budraityte diskutuos apie tai, kaip suvilioti vyrą bei kodėl pasimylėjus su vyru vieną kartą, jį energija maitinti tenka visą likusį gyvenimą. Nijolė Pareigytė pasiteiraus Vaivos, kiek vyrų ji yra turėjusi. Vaivos atsakymas bus pribloškiantis ir pamokantis.

Šmaikščios, atviros išpažintys ir nepakartojami muzikiniai numeriai – „Bare „Pas Violą“ jau trečiadienio vakarą, 21.00 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius