-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paris Hilton vėl liko viena

Internete pasirodė pranešimų, esą futbolininkas Christiano Ronaldo grįžo pas savo buvusią merginą Nereidą Gallardo, palikęs naujus jausmus bandžiusią įžiebti gražuolę Paris Hilton.
Paris Hilton
Paris Hilton / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Interneto tinklalapis europeanhitradio.lt skelbia, kad Christiano išsiskyrė su drauge dar praėjusių metų vasarą, kai paaiškėjo, jog futbolininkas ne kartą buvo neištikimas savo draugei atostogų JAV metu.

Manoma, kad atnaujinti romaną su Nereida sportininką paskatino nuolatinis jo motinos Dolores spaudimas.

 „Dolores labai nuliūdo dėl to, kaip Cristiano pasielgė su Nereida, ji labai gailėjo merginos. Kai kas šnekėjo, kad motinai Nereida niekuomet nepatiko, nes šiai neva buvo reikalingi tik Ronaldo pinigai, bet tai nėra tiesa. Dolores visuomet mylėjo Nereidą ir norėjo, kad ji būtų jos marti. O jaunuoliams išsiskyrus mama ir toliau su ja bendravo ir stengėsi sutaikyti porą. Ir jai pavyko įtikinti Cristiano atsiprašyti Nereidos, o Nereidą – atleisti jam“, –  europeanhitradio.lt cituoja šaltinį.

Portalo teigimu, kiti šaltiniai praneša, kad pastarosiomis dienomis Ronaldo nuolat susirašinėja su modeliu žinutėmis. Vienas futbolininko draugas sakė: „Christiano suprato, kaip pasiilgo Nereidos. Jis iš naujo ją įsimylėjo!“

Dar prieš kelias dienas Ronaldo buvo poruojamas su P.Hilton. Tuo tarpu pati Paris išvyko į Dubajų ieškoti geriausios draugės realybės šou.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius