Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo nariui parūpo „X Faktorius“: baiminasi, kad scenose žmonės ims demonstruoti lytinius santykius

„Meno žmonės pradės demonstruoti lytinius santykius scenose“, – ketvirtadienį Vyriausybės valandos metu prognozavo Seimo frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ seniūno pavaduotojas Vytautas Kamblevičius, kuris pasipiktino televizijos šuo „X Faktorius“ komisijos narių elgesiu.
„X Faktoriaus“ užkulisiai
„X Faktoriaus“ užkulisiai / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Paskutiniu metu koncertų salėse, televizijos laidose menininkai pradėjo, sakyčiau, neetiškai elgtis – didžiausi, riebiausi keiksmažodžiai, necenzūriniai žodžiai, patyčios. Duosiu paprastą pavyzdį. Vyksta „X Faktoriaus“ laida, jauna mergaitė dainuoja, komisijos narys įvertino jos dainavimą. Sako: „Atrodei kai karvė su pačiūžom ant ledo“. Šitas laidas stebi vaikai, jaunimas“, – dėstė parlamentaras.

„Antras egzempliorius – atsistojęs scenoje nuogas. Mieli kolegos, norėjau paprašyt. Reikia sustabdyti šį traukinį, kol jis neįsibėgėjo, nes jei mes liksim tik stebėtojais, netolimoje ateityje, nenoriu būti pranašu, meno žmonės pradės demonstruoti lytinius santykius scenose“, – pridūrė jis.

V.Kamblevičius Seimo posėdžio metu asmenų vardų ir pavardžių nepatikslino.

Vienas iš televizijos šou teisėjų, grupės „BIX“ lyderis Saulius Urbonavičius-Samas neseniai žiniasklaidai išplatino nuotrauką, kurioje pozuoja nuogas. Greičiausiai šis elgesys ir iššaukė parlamentaro rūstybę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Samas: „Tiems, kas mato tik užpakalį. Siūlau pakelti akis ir pamatyti dangų“

Į V.Kamblevičiaus pasisakymą sureagavo premjeras Saulius Skvernelis.

Meninio lygio vertinimu tikrai Vyriausybė neturėtų užsiimti

„Tais atvejais, kai kyla abejonių dėl įstatymo pažeidimo, kreipiasi ir piliečiai, kurie dalyvauja, vertina tiek teisėsauga, tiek ir kitos institucijos, kurios yra susiję su mūsų meniniu lygmens įvertinimu, – tikino Vyriausybės vadovas. – Antra ką noriu paminėti [...], reikia tiesiog tą atsparumą ir lygį mūsų jaunos kartos kelti, dėl to, manau, viena iš priemonių – taip vadinamas kultūros pasas. Jeigu jį pavyktų sėkmingai įgyvendinti ir moksleiviai galėtų lankytis mokytojų parinktuose spektakliuose, kino filmuose, kituose kultūriniuose renginiuose, jie galėtų matyti ir patys tada atsirinkti. Geriausiai vertina žiūrovas, ar eiti į tokius renginius, ar ne.“

„Meninio lygio vertinimu tikrai Vyriausybė neturėtų užsiimti“, – pridūrė premjeras.

Ketina pakviesti parlamentarą į šou

„Labai smagu, kad ir Seimo nariai žiūri „X Faktorių“. Pastebėjome, kad projektas tampa trečia šalies religija – po krikščionybės ir krepšinio. Matyt todėl projektas detaliai aptariamas ir Seimo narių bei ministrų. Ketiname pakviesti susidomėjusį Seimo narį į „X Faktoriaus“ finalus, kad įsitikintų, jog šis projektas tikrai skirtas džiuginti, o ne kelti susirūpinimą“, – 15min komentavo šou rengėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius