Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paryčiais į avariją patekusi Gintarė Gurevičiūtė: „Gaila „Mini Cooper“, niekada nebuvo daužtas“

Netrukus televizijos eteryje pasirodysiančiame šokių projekte ant ledo dalyvausianti Gintarė Gurevičiūtė šeštadienio paryčiais pateko į avariją. Mergina tikina, kad automobilių susidūrimo metu nenukentėjo, nei ji, nei avarinę situaciją sukėlęs taksi vairuotojas.
Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Paryčiais netikėtai patyriau avariją – visi sveiki, viskas gerai, tik tiek, kad mano „Mini Cooper“ automobilis gerokai apgadintas. Įvažiavau į žiedą, esantį prie „IKI Minskas“ prekybos centro, juo važiavo ir taksi automobilis, jam ženklas leido sukti tik į dešinę, o jis nuvažiavo tiesiai, nors ir rodė posūkį į dešinę. Dėl klaidinančios situacijos susidūrėme, ir gana stipriai. Visi sveiki ir tai svarbiausia. Dėl situacijos aš buvau nekalta, todėl ir finansiškai man tai neatsilieps. Gaila automobilio, nes jis niekada nebuvo daužtas. Taksisto automobilis „Volkswagen Touran“ taip pat apgadintas, nes susidūrėme šonais“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Gintarė.

Anot moters, su taksi vairuotoju pavyko gražiai susitarti ir patiems įvertinti įvykio aplinkybes, todėl iškviestus policijos pareigūnus jiedu atšaukė: „Taksistas pripažino savo kaltę, iš pradžių gal nelabai norėjo to padaryti, bet apžiūrėjęs automobilius ir kelio ženklus jis savo kaltę pripažino. Vaikinas jaunas, geras, sąžiningas, užpildėme deklaraciją ir atšaukėm policiją, nors buvome išsikvietę.“

Bėda viena nevaikšto

Gintarė tikino, kad visą penktadienį turėjo blogą nuojautą, kuri, atsižvelgus į įvykius, panašu, nebuvo iš piršto laužta.

Rankinėje šalia savęs turėjau voką su dviem šimtais litų ir jis tiesiog dingo.

„Visa penktadienį buvo kažkokia bloga nuojauta. Vakare važiavau su draugais trumpam į Kauną ir sėdėdama automobilio gale pirmąkart gyvenime užsisegiau saugos diržą. Tirštas rūkas, keistai jaučiausi, todėl ir užsisegiau jį, nors niekada gyvenime sėdėdama gale nesu segusis.“

Penktadienio vakarą G.Gurevičiūtę apvogė bevalgant kavinėje. „Tuo metu kai valgiau ir pasakojau tėvams kaip gerai gyvenu, rankinėje šalia savęs turėjau voką su dviem šimtais litų ir jis tiesiog dingo. Kaip sakoma – nesidžiauk radęs, neverk pamatęs, tai stengiuosi į situaciją reaguoti pozityviai,“ – patyrusi ilgapirščių nemalonę pasakojo ji.

Gintarė po avarijos ir vagystės teigė prikaupusi savyje tiek emocijų, kad adrenalinas jai neleido užmigti iki pat šeštadienio pietų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius