-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasiekęs „Šok su manimi“ finalą Justinas Lapatinskas šoks su parašiutu!

Nors ši vasara nelepina kasdieniais karščiais, populiariausio TV3 projekto „Šok su manimi“ terasoje – visada karšta! Belaukiant trečiojo „Šok su manimi“ sezono, pristatyta dar viena šokėjų pora – dainininkas, muzikinio realybės šou „Dangus 2“ nugalėtojas, projekto „Chorų karai“ Alytaus komandos generolas Justas Lapatinskas ir profesionali šokėja, įvairių varžybų laureatė Greta Milišauskaitė.
Justas Lapatinskas su Greta
Justas Lapatinskas su Greta / TV3 nuotr.

Šokėjai įsiliejo į gausų „Šok su manimi“ žvaigždžių būrį, kurio gretose – dainininkas Deividas Norvilas-Deivis, grupės „Yva“ lyderė Kristina Ivanova, dainininkė ir serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė Vaida Genytė, verslininkė Danguolė Stachura, „Mis Lietuva 1996“ ir laidos „Didieji pokyčiai“ vedėja Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, Latvijos dainininkas Lauris Reinikis ir kiti.

„Vos įžengusi į TV3 vasaros terasos vakarėlį supratau, kad dalyvauti projekte – verta. Nuostabus partneris, šiltos šypsenos, draugiška atmosfera ir profesionalūs dalyvių pasirodymai! Turime tikrai labai stiprių konkurentų, tad reikės nemažai padirbėti. Dzūkai – muzikalūs ir labai vieningi žmonės – tą jau įrodė „Chorų karuose“, todėl viliuosi, kad ir šiame projekte jie mus palaikys!“ – tikisi šokėja G.Milišauskaitė.

Greta prisipažįsta, jog sužinojusi, kas bus jos partneris šokių aikštelėje, labai nerimavo. „Tikrai jaudinausi, nežinojau kaip mums seksis sutarti ir šokti, tačiau jau pirmoje repeticijoje įsitikinau, kad Justas – talentingas partneris, degantis optimizmu ir pasiruošęs daug dirbti“, – sako profesionali šokėja.

„Kaskart matau didėjančią jo pažangą ir augančią meilę šokiui. Justas darbštus, įsiklauso į kiekvieną mano žodį. Jei reikia, tai ir po 10–20 kartų tą patį judesį pakartoja ir nuolat teiraujasi: „ar gerai darau, ką daryti kitaip, kad man pavyktų?“ Puikiai sutariame, todėl lengva dirbti kartu. Nors esu jam labai reikli, treniruotėse tikrai netrūksta juoko!“ – sako Greta.

„Gretutė – ideali partnerė. Ji labai kantri, kaip ir mūsų trenerė Lilija Bernatavičienė, su kuria dirbome „Chorų karų“ projekte, – džiaugiasi Justas. – Prieš pat „Šok su manimi“ startą su Lilijos sportinių šokių studijos auklėtiniais vyksime į šokių stovyklą. Kol kas trenerės prižiūrimi arba tiesiog dviese intensyviai repetuojame. Kartais ateinam devintą ryto, o salę paliekam jau vakarop“, – sako dainininkas.

Pora prisipažįsta, jog labai norėtų išlikti iki projekto pabaigos. „Daviau sau žodį: jei pateksime į geriausių trejetuką, šoksiu su parašiutu. Ir Gretutei teks šokti drauge!“ – entuziastingai pasakoja Justas.

„Įdėsime daug darbo ir pastangų, kad tai įvyktų, tačiau stengiasi visi dalyviai ir tu niekada negali žinoti, kaip bus. Prisipažinsiu – labai bijau aukščio, tačiau jei pasieksime finalą, savo žodžio laikysiuosi“, – žada Greta.

„Šok su manimi“ lauko terasa – trečiadieniais 19 val. „Forum Palace”.

Trečiasis „Šok su manimi“ sezonas – nuo rugpjūčio 29-osios per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius