Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pasipuošusi dizainerio suknele Viktorija Siegel neatsigynė komplimentų: „Jaučiausi tarsi karalienė“

Savaitgalį draugų vestuvėse dalyvavusi socialinių tinklų žvaigždė Viktorija Siegel akį traukė nepriekaištingu įvaizdžiu. Žinomo dizainerio kurta suknele pasipuošusi moteris net pati nesitikėjo, kad sulauks tiek daug dėmesio ir komplimentų.
Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus su dukra Nicole
Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus su dukra Nicole / Asmeninio albumo nuotr.

Verslininko Danieliaus Bunkaus sužadėtinė juokiasi, kad šią vasarą iškilmingų pokylių ar draugų vestuvių išties netrūko, tad kiekvieną kartą sugalvoti, kuo čia pasipuošti, nebėra jau taip lengva.

O šį kartą dėl darbų gausos ruoštis teko kone paskutinę minutę.

„Prieš savaitę grįžau iš Kanų, o kadangi Lietuvoje laukė daug neatidėliotinų darbų ir susitikimų, laiko planuoti įvaizdį nebuvo tiek jau daug“, – pasakoja Viktorija.

Šį kartą pagalbos ji kreipėsi į dizainerį Liutaurą Salasevičių, kuris ir pasiūlė puoštis balto korseto ir standaus sijono suknele, kurią pagyvino didelis blizgus kaspinas. Kaip sako Viktorija, tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, nors pati nesitikėjusi, kad sulauks tiek komplimentų.

Asmeninio albumo nuotr. /Viktorija Siegel
Asmeninio albumo nuotr. /Viktorija Siegel

Žavų įvaizdį taip pat lydėjo sukeltų plaukų šukuosena, profesionalės atliktas makiažas. Šį kartą moteris siekė holivudiško įvaizdžio, o bendras rezultatas atitiko visus lūkesčius.

Viktorija juokiasi nesitikėjusi sulauksianti tiek dėmesio, o savaitgalį instagrame paviešintos nuotraukos net padėjo padidinti sekėjų skaičių – šiuo metu ją seka 100 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.

Komplimentus žėrė ir Danielius Bunkus, nors, kaip sako Viktorija, sužadėtiniui ji patinkanti visokia.

„Danieliui aš graži atrodau visada – tiek su vakariniu makiažu, tiek pabudusi ryte“, – šypsosi mergina.

Viktorijos Siegel įvaizdis – galerijoje:

O ne vienas vestuves šiais metais aplankiusi pora sako pagalvojanti ir apie savo šventę. Viktorija ir Danielius planavo susituokti jau prieš dvejus metus, tačiau tuomet vestuves teko perkelti dėl persikraustymo gyventi į Kanus. Taip pat svarstė ir apie šventę šią vasarą, bet tuomet iškėlė gražias dukters Nicole krikštynas.

„Nuolat pašnekame, kokios šventės norėtume, ką kviestume, kaip organizuotume, tad belieka tikėtis, kad niekas nesutrukdys susituokti kitąmet“, – šypteli Viktorija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Viktorijos Siegel ir Danieliaus Bunkaus dukters Nicole krikštynos: ceremonija cerkvėje ir pasaka miške

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius