Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasipuošusi ūsais, TV6 televizija drąsins vyrus

Šių metų pradžioje TV6 kanalas „pasipuošęs ūsais“ drąsiai kvietė brandaus amžiaus vyrus susirūpinti savo sveikata. Sėkminga prostatos vėžio solidarumo akcija apskriejo ne tik didžiuosius Lietuvos miestus – Vilnių, Kauną, Šiaulius, Panevėžį, Tauragę ar Mažeikius. Šią idėją palaikė ir Plungės, Rietavo, Kuršėnų, Papilės, Ventos, Radviliškio ir Joniškio medicinos įstaigos.
TV6
TV6 / TV6 nuotr.

Per visą sausio mėnesį akcijoje dalyvavusios medicinos įstaigos atliko beveik 8000 prostatos specifinio antigeno (PSA) tyrimus, o tai – daug daugiau negu pernai tuo pačiu metu.

„Mūsų pirmoji TV6 inicijuota prostatos prevencijos skatinimo akcija pavyko sėkmingai – jos simbolį „ūsus“ pastebėjo ne tik kanalo žiūrovai. Pasaulinės kovos su prostatos vėžiu dienos proga džiaugiamės šią šaunią iniciatyvą perkeldami į rugsėjį ir galėdami vėl garsiai bei drąsiai kalbėti apie šių tyrimų svarbą, kviesti brandaus amžiaus vyrus aktyviai dalyvauti sveikatos tikrinimosi programose. Nuo šiol būtent šį mėnesį TV6 kanalas skatins vyrus profilaktiškai tikrintis bei išreikšti solidarumą su sergančiaisiais šia liga“, – sako TV3 rinkodaros vadovė Rovena Sankalienė.

Lietuvoje tarp onkologinių ligų prostatos vėžys užima pirmą vietą. Ši liga yra ne ką mažiau aktuali nei visuomenėje puikiai išgirstas moterų pagalbos šauksmas dėl krūties vėžio, tačiau vyrai vis dar prisibijo apie tai kalbėti. TV6 televizija kviečia labiau rūpintis savo sveikata ir imtis aktyvių veiksmų. Atlikus reikiamus tyrimus, prostatos vėžį galima aptikti ankstyvose stadijose, jį išgydyti ir kokybiškai kontroliuoti jo eigą.

Daugiau informacijos apie vykdomas priešinės liaukos vėžio ankstyvosios diagnostikos programas rasite interneto tinklalapyje www.vilniausvsbiuras.lt

TV6 garsiai kalba apie sveikatos problemas ir kviečia drąsiai jas spręsti!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius