Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasirodė T.Vidmanto komedijos „Trys milijonai eurų“ anonsas: norite pasijuokti – žiūrėkite

Iki filmo „Trys milijonai eurų“ likus mažiau nei mėnesiui, pasirodė anonsas, leisiantis akies krašteliu pažvelgti, ko tikėtis iš naujosios režisieriaus Tado Vidmanto romantinės komedijos. Trečiasis T.Vidmanto pilno metro filmas žiūrovams žada daug veiksmo, smagaus, režisieriui būdingo humoro ir daug nesusipratimų, kuriuos sukelia netikėtai laimėti pinigai.
Filmo „Trys milijonai eurų“ filmavimo akimirka
Inga Jankauskaitė ir Giedrius Savickas / Ievos Jūros Jūraitės nuotr.

„Tai filmas, kurį norėjau sukurti jau seniai, – nuoširdžią, linksmą ir labai pozityvią komediją. Žinoma, kai kaimo žmonės laimi daugiau pinigų, nei kada nors yra pagalvoję, romantikos ir pozityvumo būna nedaug. Taip bent jau rodo statistika. Tačiau po visu pinigų leidimu slypi paprasti, laimės ieškantys naivūs žmonės. Juos ir norėjau parodyti“, – pasakojo režisierius.

Tiesa T.Vidmantas patikino, kad meilės ir laimės paieškos neužgoš humoro. „Tai tiek pat komedija, kiek ir romantinė. Kitaip ir negali būti, nes dideli pinigai paskui save vedasi nuotykius, nesusipratimus ir absurdišką tų pinigų leidimą“, – teigė T.Vidmantas.

Ievos Jūros Jūraitės nuotr./Tadas Vidmantas
Ievos Jūros Jūraitės nuotr./Tadas Vidmantas
Ievos Jūros Jūraitės nuotr./Filmo „Trys milijonai eurų“ akimirka
Ievos Jūros Jūraitės nuotr./Filmo „Trys milijonai eurų“ akimirka

Pagrindiniai filmo personažai – sugyventiniai Julius ir Živilė savo kailiu patiria, jog į duris gali pasibelsti didžiulė sėkmė, kuomet dar vakar į jas beldėsi antstoliai. Trys milijonai eurų – tai loterijos laimėjimas, patikrinsiantis ne tik VMI operatyvumą, bet ir tikros, lietuviškos meilės tvirtybę. Draugai dėl pinigų tampa priešais, o priešai – draugais. Juliui teks juos atsirinkti, tuo pačiu ir nepamirštant moters, su kuria dar ką tik maudėsi skurde, o ne turtuose.

Filmui scenarijų parašė Tadas Vidmantas. Filmą kuria prodiuserių kompanija „Vabalo filmai“. Pagrindinius vaidmenis filme atlieka Giedrius Savickas, Inga Jankauskaitė, Jokūbas Bareikis ir Ineta Stasiulytė. Filmą bus galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo 2017 m. spalio 27 dienos.

VIDEO: TRYS MILIJONAI EURŲ (2017) - Oficialus Treileris - Tado Vidmanto komedija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius