Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 09

Pasižadate, bet neįvykdote? Jaučio metais gimusios žvaigždės pataria, kaip pažadus paversti realybe

„Pradėsiu sportuoti“, „išmoksiu kitą užsienio kalbą“, „aplankysiu kokią nors šalį“ – tai ir dar daugiau Naujų metų išvakarėse paverčiame mūsų šviežiomis užduotimis, kurias pasižadame žūtbūt atlikti. Tačiau ne visada viskas vyksta pagal planą. Todėl, norint užtikrintai įgyvendinti sau duotus pažadus, svarbu žinoti, kaip tinkamai tai padaryti. 15min pasidalyti patarimais paprašė žinomų žmonių, kurie į 2021-uosius žengia iškelta galva – juk būtent jie gimė Jaučio metais.
Monika Pundziūtė-Monique, Marijus Berenis, Rūta Mikelkevičiūtė, Mantas Wizard
Monika Pundziūtė-Monique, Marijus Berenis, Rūta Mikelkevičiūtė, Mantas Wizard / 15min klijuotė

Ne viename šaltinyje minima, kad šių metų kinų Zodiako ženklas daugeliui atneš darbymetį, tad akivaizdu, kad, norėdami pasiekti išsikeltus tikslus, turėsime ilgai ir kantriai dirbti. Tačiau, pasižadėję ką nors nuveikti, neretai galiausiai nuleidžiame rankas, o mūsų pažadai tampa tik tolimomis svajonėmis. Todėl kyla klausimas, kaip tai būtų galima pakeisti?

Norėdami atsakyti į šį klausimą, galėtume pasitelkti ir kitų žmonių patirtimis – kiekvienas iš jų turi bent po vieną patarimą, kuris gali padėti siekiant užsibrėžto tikslo. Ir pasirodo, tam ne visada reikia margų užrašinių. Galima atrasti ir kur kas paprastesnių būdų.

Todėl apie naujametinius pažadus ir jų įgyvendinimą – 15min straipsnyje su Jaučio metais gimusiomis žvaigždėmis. Tiesa, ne visos jos tiki pažadų galia – yra manančių, kad naujametiniai pažadai yra tik laiko švaistymas.

Monika Pundziūtė-Monique: „Tikslą suskaldyk į daug mažų dalelių“

Žinoma šalies atlikėja nesikuklina – ji, kaip ir daugelis siekiančių įgyvendinti savo tikslus, naujametinį sąrašą dažnai papildydavo dviem populiariomis sritimis – sportu ir mityba. Tačiau, atėjus sausio 1-ajai, vykdyti pažadų taip ir nepradėdavo.

Monika galvoja, kad neretai jie kelia ne džiaugsmą, o tik didelį spaudimą. Todėl jau praėjusiais metais pakeitė požiūrį ir sau pasižadėjo visko nepaversti lenktynėmis, o užsirašyti tik vienintelį užmojį ir bandyti jį įvykdyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius