Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinę minutę saviizoliacijoje atsidūrusį Rolandą Mackevičių scenoje pakeitė Jonas Nainys

Penktadienio vakarą vykusioje Justino Jaručio ir Monikos Pundziūtės-Monique dvikovoje ant scenos nepasirodęs vedėjas Rolandas Mackevičius socialiniuose tinkluose sukėlė diskusijas. Internautai domėjosi, kas nutiko žinomam vyrui, o šeštadienio popietę apie tai prakalbo ir pats R.Mackevičius. Gavęs žinutę dėl kontakto su galimai koronavirusu sergančiu žmogumi jis turėjo nedelsdamas saviizoliuotis.
Rolandas Mackevičius
Rolandas Mackevičius / Aleksandr Leonov nuotr.

Šeštadienį išplatintame „Red Bull SoundClash“ spaudos pranešime teigiama, kad atvykti ir pravesti dvikovos negalėjo vienas iš vedėjų – Rolandas Mackevičius. Jam dėl galimo kontakto su sergančiuoju teko izoliuotis – jį kone paskutinę minutę pakeitė Jonas Nainys.

Televizijos laidų vedėjas instagrame šeštadienio popietę ir pats pasidalino įrašais, kuriuose teigė, jog šiuo metu jaučiasi gerai. Jis dėkojo visiems, kurie rūpinasi jo sveikata ir siunčia palaikančias žinutes.

Rolandas pasakojo, kad sužinojęs, jog galimai turėjo kontaktą su koronaviruu sergančiu žmogumi, nuskubėjo pasidaryti testo. Kiek vėliau įkėlė ir nuotrauką, joje matyti neigiamas rezultatas.

Žinomas vyras atsakė ir į klausimą, kodėl vakar nevedė „Red Bull SoundClash“. Jis teigė, norėjęs įsitikinti, kad yra sveikas bei nėra viruso nešiotojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius