Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinė „Pitti Uomo“ vyrų mados savaitės diena: kūrybiškiausi įvaizdžio sprendimai

Tris dienas trukusi žymioji „Pitti Uomo“ vyrų mados savaitė Florencijoje, deja, baigėsi... Pasaulio stilingieji vėl išsibarstys po svarbiausiomis mados sostinėmis tituluojamus miestus, o mes su jumis dalijamės įsimintiniausiais paskutinės ryškių spalvų ir dar ryškesnių asmenybių susibūrimo dienos įspūdžiais.
„Pitti Uomo“ mados savaitė
„Pitti Uomo“ mados savaitė / Marijos Palaikytės nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Marija Palaikytė
Marija Palaikytė

Nors dalis nuotraukų galerijoje įamžintų mados mylėtojų ir daugumai kelia abejonių dėl tariamo vyriškumo stokos, tikiu, kad vyras, niekada neišsineriantis iš asfalto spalvos aprėdų ir kaskart žvelgdamas į veidrodį pats sau keliantis nuobodulį, tikrai nėra nė kiek vyriškesnis.

Tad šis aptariamasis „Pitti Uomo“ mados savaitės straipsnių ciklas turi misiją parodyti, kad žmonės yra įvairūs ir dalis jų su didžiausiu malonumu pabrėžia savo išskirtinumą.

Tad, jei jūs ar jūsų artimųjų tarpe esantys vyrai nors kartą susidomėję stabtelės vitrinoje pamatę išraiškingesnį rūbą ar aksesuarą, nebadys pirštais tų keleto pavienių stilingų praeivių ir pagaliau madą supras kaip vieną iš įtaigiausių savęs reprezentavimo būdų – mano tikslas pasiektas!

Tikiu, kad domėjimasis, atvedantis prie žinojimo, ir išskirtinė galimybė pasisemti idėjų iš kūrybiškų, savo įvaizdžiu besirūpinančių žmonių yra geriausias būdas suprasti, kas yra tinkamiausia būtent jums.

Nors žavioji vyrų mados savaitė baigėsi, mes ir toliau tęsime „Gatvės stiliaus“ rubriką, kuri tikrai padės atrasti naujų idėjų jūsų garderobui!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius