Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinę savaitę Lietuvoje leidžiantis Jonas Valančiūnas už Atlanto saugosis moterų aferisčių

Ši savaitė Lietuvoje Jonui Valančiūnui – jau paskutinė. Greitai krepšininkas paliks namus, draugus, Aukštaitijos ežerus ir mamą Danutę, skris už Atlanto, kur pradės karjerą NBA Toronto „Raptors“ ekipoje.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / BFL nuotr.

„Bandau praleisti kuo daugiau laiko su šeima, draugais. Mėgaujuosi atostogomis, kurias nusprendžiau praleisti Lietuvoje“, – LNK laidai „Karamelinės naujienos“ šio pirmadienio vakarą pasakos Jonas Valančiūnas. 

Krepšininką graužia nerimas, kad jau labai greitai vienui vienas atsidurs už tūkstančių kilometrų. Juk neseniai Jonas sužinojo: svajonių šalyje  jo laukia ne tik pelningi kontraktai ir karjera, bet ir pavojai. Gudrios moterys, nepilnametės  prostitutės, patyrę pinigų kaulytojai, niekam tikę investuotojai ir, žinoma, narkotikų  platintojai. Visi tik ir tyko, kol į jų pinkles paklius koks žalias milijonierius. 

„Tiesiog taip būna, kad merginos gaudo krepšininkus, laukia jų viešbutyje. Per jas galima atsidurti ir už grotų. Nes būna tokių atvejų, kad parodo suklastotą asmens dokumentą, o paaiškėja, kad ji iš tiesų yra nepilnametė. O tada jau prasideda visokie šantažavimai, pinigų kaulinimas ir t.t.“ – apie galimus pavojus už Atlanto pasakojo J.Valančiūnas. 

Apie tokias ir dar didesnes Amerikos  blogybes Jonas išgirdo tada, kai  buvo nuvykęs į  NBA organizuojamą naujokų stovyklą. Joje garsiausi pasaulio krepšininkai jaunosioms žvaigždėms pasakojo apie savo nemalonias patirtis.  Vienas  liko be pinigų. Antras – neišlenda iš teismų. O trečias niekaip neišsimoka jį šantažuojančioms merginoms.  

Paskutinis Jono Valančiūno interviu prieš kelionę į Torontą specialiai „Karamelinėms naujienoms“ pirmadienio vakarą 20.55 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius