-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinės Grybauskaitės dienos Briuselyje

TV laida „Čia ir dabar“ ketvirtadienį papasakos apie D. Grybauskaitės persikraustymo nuotaikas ir netikėtos kolekcijos gabenimą į Vilnių.
Dalia Grybauskaitė
Dalia Grybauskaitė / TV3 nuotr.

Sukorę daugiau nei 3000 kilometrų laidos kūrėjai ne tik gavo išskirtinį naujai išrinktos Lietuvos Prezidentės interviu, bet ir pakalbino jos kolegas Belgijoje. Jų akyse matėsi ir džiaugsmas, ir liūdesys. Visi kaip susitarę sveikino D. Grybauskaitę su naujomis pareigomis, tačiau prisipažino, kad jiems gaila netekti tokios puikios kolegės ir vadovės, kuri vis priversdavo savo kolegas ir pavaldinius pasitempti.

Vienas kolega net papasakos didžiausią įspūdį jam palikusį judviejų susitikimą. Kas galėtų patikėti, kad visuomet pasitempusi Europos komisijos komisarė gali pasiraitoti darbinio kostiumėlio rankoves ir pulti į pagalbą vyrui, kuriam niekaip nepavyksta užvesti mašinos", – pasakoja laidos „Čia ir dabar“ redaktorius Paulius Anilionis.

Žiūrovai ne tik išgirs, ko D. Grybauskaitė labiausiai pasiilgs palikusi Briuselį, bet ir kokia jos kolekcija nustebino daiktus į Vilnių gabenančius vairuotojus.

Grįžusi į Lietuvą, ką tik Europos komisjos komisarės vietą palikusi moteris žada užsukti apžiūrėti Prezidento rezidencijos.

„Pertvarkymo nei remonto didelių darbų tikrai neplanuoju. Nebent sienas perdažyti. To turėtų užtekti“, – sako D. Grybauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius