-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Paslapčių namus“ palikusi Indrė naują gyvenimą žada kurti Japonijoje

„Be proto pasiilgau savo vaikelio, džiūgavau galinti grįžti namo, nes ilgesys mane tiesiog užgraužė“, – sako TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ šeštadienį palikusi 26-erių Indrė, net tris savaites nemačiusi savo pusantrų metukų sūnaus.
Realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvė Indrė
Realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvė Indrė / nuotr. TV3

Nenutrūkstantis juokas ir švytėjimas, apėmęs Indrę išgirdus, jog ji yra iškeldinama iš „Paslapčių namų“, nenutrūko net ir išjungus kameras. „Auginu vaikelį viena, o kol buvau čia, – jį prižiūrėjo mano tėvai“, – lengvabūdės etiketę projekte pelniusi Indrė staiga surimtėja, prakalbus apie Anglijoje užsimezgusius ir, deja, laimingos pabaigos neturinčius santykius.

Po septynerių gyvenimo Anglijoje metų Indrė su sūnumi ant rankų ir sudraskyta širdimi grįžo pas tėvus į Kuršėnus. Šiandien jauna moteris vėl optimistiškai žvelgia į pasaulį. „Žiūriu į gyvenimą pozityviai, dažnai mano gyvenime viskas vyksta ekspromtu“, – apie naują gyvenimo etapą, kuriame – ir nauja meilė, pasakoja šviesiaplaukė linksmuolė.

„Mano sužadėtinis – japonas“, – tiesioginiame TV3 ir TV3 Play eteryje šeštadienį palikdama „Paslapčių namus“ savo paslaptį atskleidė dalyvė. Internete užsimezgusi pažintis su tekančios saulės šalies vyru Indrę labai džiugina ir teikia vilties: „Jis mane labai myli, ir aš jį... šiek tiek“. Drąsiais pasisakymais nesisvaidanti Indrė prisipažįsta nenorinti karštai įsimylėti, nes bijo ir vėl smarkiai nudegti. „Buvau pas jį tris kartus, norėčiau gyventi Japonijoje. Jis turi savo restoraną, abu esame aistringi nardytojai. Man gera su juo kartu, nenoriu ilgai galvoti. Patinka, vadinasi, reikia būti kartu“, – apie bendrą ateitį su 40-mečiu japonu kalba Indrė.

Kartą išsprūdęs iš Indrės lūpų japoniškas žodis nepraslydo pro „Paslapčių namų“ gyventojo Gintauto ausis: „Gal turi vyrą japoną?“ Ir nors net neįtardamas vyrukas buvo per žingsnį nuo paslapties įminimo, „Paslapčių namų“ duris užvėrusi Indrė savo paslaptį išsinešė kartu su savimi.

Likęs dalyvių dvyliktukas nuo šiol žada su dar didesne aistra narplioti konkurentų paslaptis. Kurį „Paslapčių namų“ gyventoją jie panorės iškeldinti šįkart? Naujos intrigos – jau šį, pirmadienio, vakarą 19.50 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius