Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patekusi į tarptautinio konkurso pusfinalį, Evelina Anusauskaitė iškeliaus į Holivudą

Liepos 1 d. kompanija AVON paskelbė 25 merginų iš 19 pasaulio šalių pavardes, kurios pateko į pasaulinio muzikinių talentų paieškos „Avon Voices“ pusfinalį. Tarp laimingųjų – lietuvaitė Evelina Anusauskaitė, kuri jau liepos 16 d. tęs kovą Holivude, Kalifornijoje (JAV), dėl nugalėtojos titulo ir galimybės įrašyti profesionalų albumą.
Evelina Anusauskaitė
Evelina Anusauskaitė / „Avon Voices“ nuotr.

„Muzika sudaro vieną didžiausių ir pagrindinių mano gyvenimo laimės formulės komponentų, ir nors esu laimėjusi daugybę įvairių konkursų, dar niekada nesijaučiau tokia laiminga, kaip gavusi laišką iš „Avon Voices“ konkurso organizatorių su sveikinimais patekus į pusfinalį. Toks pripažinimas suteikia begalę jėgų ir tikėjimo, ypač reikalingo menininkui. Nežinau kaip ir atsidėkoti žmonėms, kurie už mane atidavė savo balsus ir taip prisidėjo prie mano sėkmės. Nesistebėkite, jei šiuo metu mane matysite visą laiką besišypsančią! – džiaugsmingai kalbėjo E.Anusauskaitė. – Kad ir kaip viskas pasibaigtų konkurse, savo pasiekimu jau šią dieną esu labai patenkinta ir įkvėpta kūrybinei veiklai daugeliui metų į priekį.“

Gruodžio 1 d. startavęs pasaulinis projektas sulaukė didžiulio susidomėjimo, kuriam buvo pateikta 6000 dainų įrašų iš 60 šalių. Iki šios dienos už pirmojo ir antrojo turo dalyves, tarp kurių savo jėgas bandė net 3 lietuvės, projekto interneto svetainėje prabalsuota daugiau nei 2,2 milijonus kartų.

Pusfinalio dalyvės pratęs konkursinę „Avon Voices“ programą liepos 16–19 d. Holivude, kur bus filmuojami paskutiniai jų pasirodymai, o įrašai nuo liepos 22 d. pateikti kitam internetinio balsavimo etapui. Holivude dalyvės susipažins su kai kuriomis pasaulinėmis įžymybėmis iš „Avon Voices“ teisėjų komisijos, lankys profesionalias vokalo pamokas ir mėgausis aukščiausio lygio stilistų paslaugomis, kuriomis pasirūpins kompanija AVON.

Finalistės bus atrinktos atsižvelgiant į balsavusiųjų internetu ir pasaulinio garso muzikos profesionalų konkurso teisėjų nuomonę. Teisėjų komisiją sudaro tokios žvaigždės kaip šešis kartus „Grammy“ apdovanojimą pelniusi dainininkė Fergie, legendinė dainų autorė Diane Warren, „Grammy“ apdovanojimui nominuota dainininkė ir dainų autorė Natasha Bedingfield, dainininkė ir aktorė iš Filipinų Lea Salonga, žvaigždė iš Rusijos Valerija, Australijos dešimtmečio atlikėja Delta Goodrem, „Grammy“ apdovanojimui nominuota perkusininkė Sheila E., „Grammy“ apdovanojimą pelnęs dainininkas, dainų autorius ir muzikos prodiuseris Davidas Packas, didžiausia Brazilijos pop žvaigždė Ivete Sangalo ir populiari dainininkė iš Kolumbijos Maia.

Projekto finalas numatoma šį rudenį, kai 10 finalisčių susitiks Niujorke, bus pristatytos garsiesiems teisėjams ir įrašys Diane Warren sukurtą „Avon Voices“ himną, kuris pirmą kartą skambės lapkričio 2 d. Niujorke vyksiančiame AVON Moterų fondo labdaros vakare. Iškilmingo renginio metu bus paskelbtos ir dvi konkurso „Avon Voices“ nugalėtojos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius