-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pati savo partnerį „Žvaigždžių duetams“ pasirinkusi Mia jam kėlė sąlygas dėl išvaizdos

Lietuvos pop scenos užkulisiuose nepaslaptis, kad atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia visada gerai žino, ko nori, ir tai gauna. Šįmet ji jau ketvirtą kartą dalyvaus legendiniame ir smarkiai išaugusiame LNK projekte „Žvaigždžių duetai“, tad turėdama tokį stažą, atlikėja ne iš karto sutiko ir su jai siūlomų partnerių kandidatūromis.
Timūras Augucevičius ir Mia
Timūras Augucevičius ir Mia / LNK nuotr.

Galiausiai Mia priėmė tikrai nustebinusį sprendimą. Iš netrumpo siūlomų kandidatų sąrašo atlikėja pasirinko visišką scenos naujoką – laidų vedėją bei kūrėją Timūrą Augucevičių, dažnai tituluojamą ir interneto sensacija bei multitalentu.

Tiesa, savo porininkui ji iškėlė griežtą sąlygą dėl išvaizdos dar iki pirmos jų repeticijos kartu – jaunas vyras Mios paliepimu turėjo nusiskusti vešlią, kelis mėnesius dėl vaidmens augintą barzdą.

„Tai buvo tarsi pirmas testas, kad įsitikinčiau, ar jis tikrai to nori“, – šyptelėjo Mia. Pats Timūras neslėpė džiaugsmo sulaukęs tokio kvietimo, o ant Mios dėl jos sąlygų dėl barzdos tikrai nepyko.

„Tik bijojau, kad manęs nepažins trijų mėnesių sūnus, bet nieko, priėmė“, – šyptelėjo vyras.  „Dabar iš viso esu dvigubame danguje, nes dainavimas grąžino mane prie vaikystės svajonės, o Mia – prie paauglystės svajonių“, – juokėsi Timūras.

Atrodo, kad savo pasirinkimu liko patenkinta ir pati pop scenos diva. „Su Timūru sutariam puikiai, jis tikrai labai geras partneris. Jis labai imlus ir gabus mokinys, kuris greitai įsisavina viską, kas jam sakoma“, – kalbėjo Mia.

„Mia yra puiki mokytoja. Daug komplimentų iš jos neišgirsi, o tai ir yra pirmas gero mokytojo bruožas. Tačiau man pačiam mūsų balsai skamba taip gražiai, kad net šiurpuliukai eina, po repeticijų išeinu tikrai gerai pasikrovęs“, – susižavėjimo savo partnere neslėpė T.Augucevičius. 

Su Mia suporuotas pop scenos naujokas neslėpė vilties, kad dainavimas ilgainiui užims ir didesnę jo gyvenimo dalį. „Tikrai labai norėčiau, kad iš to gautųsi kažkas daugiau, o ne vien televizinis projektas. Norėčiau, kad sulig jo pabaiga dainavimas iš mano gyvenimo nedingtų“, – užsiminė Timūras.

Kaip porai seksis užkariauti gerbėjų širdis ir su kuo jie susikaus „Žvaigždžių duetų“ scenoje, sužinosime jau netrukus!

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mia Pilibaitytė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mia Pilibaitytė


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius