Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patikėk savo akimis

Kai esame sveiki, retai susimąstome, ką praranda tie, kurie negirdi, prastai mato ar yra nuolat kankinami įvairiausių negalių. Toks, rodos, savaime suprantamas dalykas kaip geras regėjimas – yra didžiulis turtas kiekvienam, tačiau tikrąją jo vertę ypač pajunta tie, kurių matymas dėl vienokių ar kitokių priežasčių yra susilpnėjęs.
„Novoye Zreniye“ klinikoje
„Novoye Zreniye“ klinikoje / Reklama
Temos: 1 Straipsnis

Gyvename technologijų amžiuje, kuriami vis nauji dalykai, „technikos stebuklai”, kurių naudojimas lyg bumerangas sugrįžta liūdnėjančia sergančiųjų įvairiomis akių ligomis statistika. Mūsų akys darosi silpnesnės, bet sprendimų joms padėti – taip pat randasi vis daugiau. Jau nieko nebestebina regėjimo korekcijos lazeriu, nemažai pacientų įsitikino, kad tai efektyvus būdas visiems laikams padėti į šalį nusibodusius akinius, pamiršti trumparegystės, toliaregystės ar astigmatizmo keliamą diskomfortą. Be to, džiugių naujienų jau sulaukė ir sergantieji katarakta, glaukoma, keratokonusu, žvairumu bei kitomis akių ligomis, kurių gydymui būtinas chirurginis kelias.

Europoje žinomi medicinos centrai „Novoye zreniye” gali didžiuotis nepriekaištinga reputacija, pacientų pasitikėjimu ir vis augančiu akių klinikų tinklu įvairiuose miestuose. Šiandien medicinos centrai veikia Vilniuje, Minske, Gardine, Mogiliave, netrukus duris atvers Vitebsko ir Bresto klinikos, o ateities planuose – Jungtinė Karalystė, Ryga bei Talinas. Klinika „Novoye zreniye”, įsikūrusi Vilniaus senamiestyje – tai galimybė ir Lietuvos gyventojams susigrąžinti gerą regėjimą, kuris pablogėjo dėl trumparegystės, toliaregystės ar astigmatizmo, įveikti glaukomą, kataraktą ar žvairumą, pažaboti keratokonuso progresavimą. Kovai su šiomis ir kitomis oftalmologinėmis problemomis akių klinika „Novoye zreniye” siūlo naujausius gydymo metodus.

Pasak klinikos savininko Olego Kovriguine, kasmet pacientų skaičius didėja geometrine progresija, todėl šiais metais Vilniuje atidaromas naujas diagnostikos padalinys, tai leis dar sumažinti šių paslaugų kainas. Akių klinika „Novoye zreniye” gali drąsiai lygiuotis su Vakarų šalių klinikomis, tai liudija nemenkas pacientų iš užsienio šalių skaičius. Šios klinikos paslaugomis naudojasi Vokietijos, Lenkijos, Latvijos, Rusijos, Norvegijos, Šveicarijos ir kitų šalių gyventojai. Juos į Vilniuje įsikūrusią kliniką vilioja ne tik puiki oftalmologinių paslaugų kokybė, bet ir ženkliai mažesnės kainos.

Lietuvos gyventojus akių klinika „Novoye zreniye” gali nudžiuginti šių metų naujiena – sutartimis su VISŲ REGIONŲ teritorinėmis ligonių kasomis. Tai puiki galimybė katarakta sergantiems pacientams gauti kokybišką gydymą, kurio išlaidas (be lęšio) kompensuoja valstybė. Daugiau informacijos galite rasti internete adresu www.gerasregejimas.lt ir www.eyes.lt.

Kataraktos operacijos klinikose „Novoye Zreniye“ atliekamos fakoemulsifikacijos metodu. Aukščiausios klasės oftalmochirurgų meistriškumas, įrangos tobulumas, implantuojamų lęšių bei eksploatacinių medžiagų kokybė – tai tie veiksniai, kurie užtikrina, kad operacija bus atlikta be skausmo ir siūlių, pasiekiant puikių rezultatų. Klinikose „Novoye zreniye“ sukauptas didelis aukščiausios kokybės Didžiosios Britanijos „Rayner“ bei „Alcon“ gamintojų sulankstomų monofokalinių bei multifokalinių intraokulinių lęšių bankas. Pacientai, atvykę į kliniką, gali būti tikri, kad jiems neteks ilgai laukti tinkamo lęšio.

Klinikoje dirbantys specialistai turi didžiulę patirtį, jie nuolat kelia savo kvalifikaciją stažuodamiesi Japonijos, Vokietijos, JAV ir Rusijos klinikose. Akių klinikoje „Novoye zreniye” taikomos pažangiausios technologijos, naudojami naujausios kartos vokiški ir japoniški prietaisai, užtikrinantys aukščiausią paslaugų kokybę.

Atvykę į kliniką „Novoye zreniye“ galite būti tikri, kad Jūsų akių sveikata – patikimose profesionalų rankose. Jų darbo siekis – užtikrinti aukščiausią diagnostikos tikslumą, stabilų rezultatą ir visišką saugumą. Atminkite, kad žmogaus regėjimas – vertingiausias, tačiau labai trapus mechanizmas, kurį galima atkurti tik laiku kreipiantis į patyrusius specialistus.

Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius