Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Patrulis“ Algirdas Radzevičius skiriasi su žmona Milisandra: santuoka truko daugiau nei 10 metų

Daugiau nei po dešimt metų trukusios santuokos grupės „Patruliai“ lyderis Algirdas Radzevičius (42) skiriasi su žmona, verslininke Milisandra Kvaraciejūte-Radzevičiene (37), praneša 15min.
Algirdas ir Milisandra Radzevičiai
Algirdas ir Milisandra Radzevičiai / 15min ir Manto Reimerio nuotr.

Garsi pora susipažino 2007-aisiais, kai policininku dirbęs A.Radzevičius sustabdė Milisandros automobilį dėl viršyto greičio. Tik čia jų keliai neišsiskyrė.

Visai netrukus Algirdas nusprendė siekti dainininko karjeros ir nuėjęs pas Žilviną Žvagulį vėl sutiko Milisandrą, kuri laimėjo atranką į grupę „Blogos mergaitės“. Tai buvo lemtingas susitikimas – netrukus pora sužinojo besilaukiantys pirmagimio, susižadėjo.

Vis dėlto daugiau negu po dešimties kartu praleistų metų viena tvirčiausių pramogų pasaulio porų vadinti Algirdas ir Milisandra Radzevičiai nusprendė sukti skirtingais keliais. Kol kas netikėtų skyrybų priežastys nėra žinomos.

Apie subyrėjusią santuoką šiuo metu nekalba ir vis dar oficialūs sutuoktiniai. 15min susisiekus su Milisandra, ji kalbėti apie skyrybas nepanoro.

„Aš nieko nekomentuosiu. Ačiū“, – išgirdusi pokalbio temą tepasakė Milisandra ir padėjo telefono ragelį.

Susisiekti su Algirdu 15min kol kas nepavyko. Šiomis dienomis jis su broliu Vytautu ir sūnumi poilsiauja Egipte.

15min žiniomis, sutuoktiniai dėl savo sprendimo apsisprendę ryžtingai, jau netrukus prasidės ir teisinis skyrybų procesas. Pora suka skirtingais keliais bendru sutarimu.

TV3 nuotr./Algirdas ir Milisandra Radzevičiai
TV3 nuotr./Algirdas ir Milisandra Radzevičiai

15min primena, kad 2008-ųjų kovo 13-ąją M.Kvaraciejūtė ir A.Radzevičius susituokė Vilniaus santuokų rūmuose, tuo metu moteris buvo šeštą mėnesį nėščia. Jų pasiryžimą būti drauge paliudijo poros bičiuliai Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė.

Dar po trejų metų, 2011-ųjų rugpjūčio 26-ąją, Algirdas ir Milisandra meilę vienas kitam prisiekė ir bažnyčioje. Ir ne tik susituokė, bet ir pakrikštijo savo sūnų.

Vos pernai, 2018-ųjų kovą, pora atšventė savo civilinės santuokos dešimtmetį, šia proga įsiamžino ir fotosesijoje.

„Sako, kad meilė trunka trejus metus. Nė velnio. Iki šiol, važiuodama su juo susitikti, viduje jaučiu malonų jaudulį. Tad mūsų kelionė dar tik prasideda“, – tąkart 15min tikino M.Radzevičienė.

Algirdas ir Milisandra Radzevičiai kurį laiką buvo pora ir scenoje, 2012-aisiais kartu dalyvavo muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Bažnyčioje susituokė ir sūnų pakrikštijo Algirdas Radzevičius ir Milisandra Kvaraciejūtė-Radzevičienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius