Pauliaus Ambrazevičiaus nuotrauka atsidūrė Niujorko „Times“ aikštėje

Žinomas „Humoro klubo“ komikas, rašytojas Paulius Ambrazevičius pasidalijo neeiline žinia – jo nuotrauką galima pamatyti Niujorke, „Times“ aikštėje. Tokią atsidėkojimo dovaną jam įteikė vertybinių popierių birža „Nasdaq Vilnius“, kurios kolektyvui Paulius organizavo net tris protmūšius.
Paulius Ambrazevičius
Paulius Ambrazevičius / Asmeninio archyvo nuotr.

Vaizdu iš Niujorko „Times“ aikštės antradienį vyras pasidalijo savo feisbuko paskyroje. Šalia nuotraukos rašė:

„Jeigu čia kažkada Niujorke, „Times“ aikštėje, galėjo pasirodyti, kad matote mane, tai čia nebuvo miražas.

Nuo pernai gruodžio susibičiuliavome su „Nasdaq Vilnius“ o balandį – Žemės mėnesį – kartu padarėme porą smagių renginių.

Kaip suvenyrą gavau šiek tiek šlovės, kurią matote žemiau. Nežinau, ar čia jau reikia sakyti, kad „If I can make it there / I'll make it anywhere“, bet liks labai gražus prisiminimas.

Ačiū Astai Jonuškaitei ir visiems kitiems, kurie taip nudžiugino!“

P.Ambrazevičius 15min sakė, kad tai yra įvykis, apie kurį tikrai papasakos anūkams.

Humoristas pasakojo, kad jo draugystė su „Nasdaq Vilnius“ prasidėjo tada, kai dėl pandemijos nebeliko renginių. „Galvojau, ką galėčiau veikti gyvenime, ieškojau kokios nors nišos. Pradėjau siūlyti įmonėms korporatyvinius protmūšius nuotoliniu būdu“, – pasakoja P.Ambrazevičius.

Vienų renginių organizatorių dėka jis ir susirašė su minėta įmone. „Buvo gruodis, laikas prieš pat didžiąsias metų šventes. Kai padariau vieną protmūšį, jie pasiūlė tęsti bendradarbiavimą“, – prisimena jis.

Anot Pauliaus, „Nasdaq“ labai svarbi „žalioji kultūra“. „Jie švenčia Žemės mėnesį, balandį, todėl pakvietė vėl padaryti renginį. Tada padariau vieną, tada dar kitą. Iš viso tris. Beje, ketvirtadienį laukia dar vienas“, – šypsosi Paulius.

Asmeninio albumo nuotr./Paulius Ambrazevičius
Asmeninio albumo nuotr./Paulius Ambrazevičius

Jo protmūšiuose žaidžia įmonės darbuotojai iš viso pasaulio – nuo JAV iki Indijos. Komiko vedimo stilius jiems labai patinka.

Visgi Paulius dar nėra buvęs Amerikoje, nuotrauką iš „Times“ aikštės jam atsiuntė „Nasdaq“ darbuotojai. „Jeigu aš būčiau galėjęs būti toje aikštėje, kai mane rodė, būčiau nuvirtęs, nes tai yra toks dalykas, kurį matai filmuose ir staiga pats ten pasirodai“, – juokėsi komikas.

Vyras galvoja, kad jeigu galėtų turėti nuotrauką, kur jis stovi aikštėje tuo metu, kai jį rodo ekrane, būtų fantastika. „Iškart spausdinčiau, rėminčiau ir kabinčiau ant sienos“, – pripažino jis.

Tiesa, Paulius iš anksto žinojo, kad puikuosis „Times“ aikštėje ir galėjo pats išsirinkti savo geros kokybės nuotrauką. „Nasdaq“ man prieš mėnesį parašė, kad nori padaryti suvenyrą ir paprašė geros kokybės nuotraukos, kurią galės uždėti ant bokšto Niujorke. Žinia labai nudžiugino, pagalvojau, smagus tas mūsų bendradarbiavimas“, – šypsosi pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius