Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pauliaus Aršausko karantinas: kvietimas į vakarėlį Vilniaus centre ir merginų atranka

Prieštaringai vertinamas Paulius Aršauskas, dar neseniai vadintas kriptovaliutų milijonieriumi, ketvirtadienio vakaro neplanavo praleisti namie. Karantino metu viešai į vakarėlį pakvietęs asmuo buvo nusiteikęs entuziastingai, pasidžiaugė dideliu susidomėjimu, bet ir rūpinosi, kad visi dalyvaujantys atitiktų jo reikalavimus.
Pauliaus Aršausko karantinas
Pauliaus Aršausko karantinas / 15min ir socialinių tinklų nuotr.

Instagramu aktyviai besinaudojantis Paulius Aršauskas, šiame socialiniame tinkle turintis 30 tūkst. sekėjų, ketvirtadienio rytą pasidalijo kvietimu dalyvauti „slaptame vakarėlyje“. Pažymėta, kad renginyje gali dalyvauti asmenys nuo 21-erių, pabrėžta, kad merginoms įėjimas nemokamas. Šalia nurodytas ir adresas – Vilniaus gatvė 23.

Toks kvietimas atkreipė ir kitų sekėjų dėmesį. 15min redakcija sulaukė skaitytojo laiško, kuris svarstė, ar apie tokią saviveiklą neturėtų būti informuota policija. Susibūrimai šiuo metu yra griežtai draudžiami.

Daugiau informacijos apie planuojamą renginį vakarėlio organizatorius nepateikė, tad 15min nusprendė patikrinti, ar P.Aršauskas socialiniame tinkle toliau išliks aktyvus, atsakys į susidomėjusiųjų žinutes, suteiks daugiau detalių. Netrukus paaiškėjo, kad Paulius Aršauskas nusiteikęs išties entuziastingai.

Merginoms – atranka

Merginai (siekiant, kad nekiltų įtarimų, į Paulių Aršauską kreipėsi žiniasklaidoje nedirbantys asmenys – red. past.) pasiteiravus, ar į vakarėlį galima pasikviesti daugiau draugių, organizatorius netruko atrašyti ir smagiai nusiteikęs perklausė, kiek iš viso būtų žmonių.

Kitai merginai pasiteiravus, ar vakarėlyje egzistuoja aprangos kodas, Paulius irgi netrukus atrašė, kad čia visi svečiai neturi jokių įsipareigojimų, gali puoštis kaip tik nori. Ir vėlgi pasitikslino, kiek svečių dalyvaus. Tikėtina, kad vakarėlį organizuojantis Paulius taip rūpinosi, kad patalpoje užtektų vietos visiems norintiems.

Apie 19 val. Paulius Aršauskas paskelbė, kad visos vietos vakarėlyje užimtos. Kiek kainuoja bilietas į renginį, kol kas sužinoti nepavyko.

Tiesa, nors aprangos kodas šiame vakarėlyje neegzistuoja, merginoms parašius, kad atvyktų ne vienos, organizatorius prašydavo atsiųsti visų asmenų instagramo profilius.

„Nes norisi pamatyti, su kuo būsime“, – atrašinėdamas pridūrė P.Aršauskas.

„Nes norisi pamatyti, su kuo būsime“, – atrašinėdamas pridūrė P.Aršauskas.

Po kelių valandų Pauliaus instagramo paskyroje buvo paviešinta trumpa akimirka, kai save verslininku pozicionuojantis vyras filmuojasi prabangiame automobilyje, pozuoja be šiuo metu privalomos veido kaukės. Iš užfiksuotų kadrų matyti, kad veido kaukių neturi ir kiti trys automobilyje sėdintys asmenys.

Apie 20 valandą socialinio tinklo „istorijos“ nesibaigė – Paulius toliau su sekėjais dalijosi savo dienos pasiekimais, užfiksavo, kaip toliau tęsėsi kelionė automobiliu, iš paviešintų kadrų buvo galima spėti, kad vakarėlis persikėlė į ramesnę vietą, užmiestį. Kad Paulius Aršauskas ketvirtadienio laiką leido ne vienas, irgi išdavė jo instagramo paskyra.

Tiesa, kvietime nurodytą valandą Vilniaus centras nepriminė tradicinio ketvirtadienio. Prieš karantiną sostinės pagrindinės gatvės tuo laiku jau pildydavosi linksmybių ištroškusiais žmonėmis, o dabar mieste vyrauja tyla ir ramybė.

Paulius Aršauskas: „Ar žinote, kad man viskas galima?“

Ir nors įvykio vietoje veiksmo nebūta, pats Paulius pasidžiaugė, kad vakarėlis išties įvyko. Su žurnalistais retai bendraujantis arba atsakyti į klausimus vengiantis P.Aršauskas penktadienio popietę visgi į dėmesį sureagavo.

Atsiuntęs žinutę, kad atsakinės tik tokiu būdu, paklaustas, ar ketvirtadienio vakarą jam visgi pavyko surengti vakarėlį, jis nedaugžodžiaudamas patikino, kad vakarėlis Vilniaus centre įvyko ir pavyko. O paklaustas, ar žino, kad susibūrimai yra draudžiami, atsakė iškalbingai: „Ar žinote, jog man viskas galima?“.

Ar žinote, jog man viskas galima?

Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis sako, kad pareigūnai šiuo laikotarpiu itin aktyviai stebi viešą erdvę, socialinius tinklus, neretai sulaukia žinių apie karantino sąlygų nesilaikančius žinomus žmones ar kitus asmenis. Tokių skundų pastaruoju metu išties netrūksta, vien 15min redakcija dėl Pauliaus Aršausko organizuojamo vakarėlio sulaukė keturių skirtingų asmenų laiškų.

Kaip sako R.Matonis, toks aktyvumas ir pagalba policijos pareigūnams išties yra labai reikalinga, nes neretai tokie pavyzdžiai padeda užkirsti kelią pažeidinėjimams. Taip pat pabrėžiama, kad karantino laikotarpiu prašoma vengti susibūrimų, viešoje erdvėje privaloma dėvėti veido kaukę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius