-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paulius Ambrazevičius sugalvojo, kaip motyvuoti šauktinius: jiems „Humoro klubas“ juokaus dykai

„Humoro klubo“ įkūrėjas, vienas iš „stand-up comedy“ stiliaus pasirodymų pradininkų Lietuvoje Paulius Ambrazevičius sugalvojo, kaip motyvuoti šauktinius: rugsėjo mėnesį pašauktiesiems kartu su kolegomis pokštus pasakos nemokamai.
Paulius Ambrazevičius
Paulius Ambrazevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Rugsėjo mėnesį, kai keli tūkstančiai šauktinių pradės privalomąją karinę tarnybą, P.Ambrazevičius kartu su kitais „Humoro klubo“ nariais – Mantu Katleriu, Luku Ramonu, Justinu Jankevičiumi, Mantu Bartusevičiumi, Vaidotu Šiožiniu, Dominyku Klajumu ir Mantu Stonkumi, juos pagerbs dovanodami nemokamą savo pasirodymą. 

„Idėja gimė paprastai. Tiesiog galvojau, kaip galėtų „Humoro klubas“ prisidėti ir padėkoti tiems, kurie mokysis ginti visų mūsų tėvynę. Sugalvojau kolegoms pasiūlyti kariuomenėje padaryti tai, ką darom geriausiai – pasirodyti su savo humoro programa. Visi labai entuziastingai sutiko. Iškart kreipiausi į kariuomenę, su kuria gana greitai susiderinom, idėja jiems patiko“, – Žmonės.lt sakė P.Ambrazevičius.

„Humoro klubo
„Humoro klubo" nuotr/„Humoro klubo" vaikinai

Kol kas su kariuomenės atstovais jau sutarta dėl vieno „Humoro klubo“ pasirodymo šauktiniams, tačiau svarstoma ir apie daugiau. 

Pirmasis humoristų šou šauktiniams vyks Lietuvos didžiojo kunigaikščio Butigeidžio Dragūnų batalione Klaipėdoje, kur susirinks pirmieji karo prievolę atliekantys savanoriai.

Specialiai šauktiniams humoristai naujos programos nekurs, tačiau kelis negirdėtus pokštus pažada. „Programos pernelyg neketiname adaptuoti, bet kažkiek pokštų vis tiek bus, aplinka įpareigoja. Be to, kvaila būtų praleisti tokią progą pajuokauti“, – sakė P.Ambrazevičius.

 „Nepatogaus kino“ archyvo nuotr./Paulius Ambrazevičius
„Nepatogaus kino“ archyvo nuotr./Paulius Ambrazevičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius