Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paulius Aršauskas įtariamas smurtu prieš žmoną: vyras atsidūrė policijoje

Sausio pabaigoje slapta susituokę kriptomilijonieriumi vadinamas Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė vėl atsidūrė dėmesio centre – vyras galimai smurtavo prieš žmoną ir kovo 15-osios rytą praleido areštinėje. Teigiama, kad į policiją dėl sutuoktinio smurto kreipėsi pati Eglė Malinauskaitė.
Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė
Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė / Irmanto Gelūno, asmeninio albumo nuotr.

Naujienų portalas lrytas.lt pranešė, kad moteris pasiskundė, jog P.Aršauskas naudojo prieš ją smurtą ir sukėlė fizinį skausmą. E.Malinauskaitė tikina, kad sutuoktinis tuo metu buvo neblaivus.

Esą iškart po to į poros namus atvyko policijos pareigūnai ir išvežė P.Aršauską į policijos komisariatą. Ten vyras buvo apklaustas, o policija dėl smurto artimoje aplinkoje pradėjo ikiteisminį tyrimą.

15min susisiekti tiek su Pauliumi, tiek su Egle kol kas nepavyko.

Negana to, abu sutuoktiniai iš socialinių tinklų išsitrynė nuotraukas, kuriose pozavo kartu. Nors dar visai neseniai internetinėje erdvėje puikavosi poros akimirkos tiek iš vestuvių, tiek iš jų bendro gyvenimo, dabar instagrame užuominų apie sutuoktinių laimę nebėra.

15min primena, kad Pauliaus Aršausko ir Eglės Malinauskaitės santykiai jau anksčiau buvo gana komplikuoti ir panašėjo į melodramą – pora ne kartą pykosi, skyrėsi ir vėl taikėsi.

Kriptomilijonieriumi vadinamas vyras anksčiau buvo vedęs Dianą Taraškevičiūtę, tačiau 2018-ųjų liepą pasirodė nuotrauka, kurioje P.Aršauskas bučiuoja nebe savo žmoną, o naująją mylimąją – medicinos studentę E.Malinauskaitę.

Vis dėlto tuomet Paulius ir Eglė išsiskyrė – vyras moterį apkaltino, kad ši jį apdraskė. Neilgai trukus pora susitaikė, tačiau greitai ir vėl pasuko skirtingais keliais. Tiesa, atskirai ir tąkart neužsibuvo – galiausiai pora susitaikė dar vieną sykį ir šių metų sausio 23-ąją oficialiai įteisino santuoką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius