Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavergti Danieliaus Polskio-Gabbanos širdį siekia šviesiaplaukė Evelina

Atsirado pretendentė, galinti užimti iš reklamų puikiai pažįstamo, pernai LNK projekte „Kviečiu šokti“ dalyvavusio Danieliaus Polskio-Gabbanos širdį. Danielius su Evelina susipažino naujame TV3 pasimatymų šou „Pasirink mane“ ir pakvietė įspūdingą gražuolę į pirmąjį pasimatymą.
Laidos akimirka
Danielius Polskis-Gabbana ir Evelina / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Antradienio vakarą filmuotoje laidoje 26 metų Danielius buvo pristatytas trisdešimčiai simpatiškų merginų, kurios nagrinėjo žymaus pramogų pasaulio atstovo trūkumus ir sprendė, ar norėtų tapti jo antrąja puse. Merginos ne tik išklausė Danieliaus prisistatymo kalbą, bet ir pamatė kelis video, kuriuose paaiškėjo daugiau pikantiškų Gabbanos gyvenimo detalių.

Apsvarsčiusios pateiktą informaciją, merginos balsavo už ir prieš. Štai laidos dalyvė Ilona sukritikavo jai neįtikusią Danieliaus šukuoseną, o Aušrai neimponavo vaikino gyvenimo būdas.

„Noriu naktį miegot, o ne baliavot“, – sakė mergina, mananti, kad nesutaps jos ir Danieliaus gyvenimo ritmas.

Abu tvirtai suręsti, galit eiti į pasimatymą.

Galų gale iš trisdešimties merginų tik šešios panoro nueiti į pasimatymą su Danieliumi. Vyrukui teko priimti verdiktą ir pačiam nuspręsti, kuri bus ta laimingoji. Ja tapo aukšta šviesiaplaukė Evelina, mėgstamiausiu miestu įvardijusi Veroną, patiekalu – vėdarus, o mėgstamiausiu gėrimu – ananasų sultis.

„Abu tvirtai suręsti, galit eiti į pasimatymą“, – konstatavo šmaikščiomis replikomis viso filmavimo metu svaidęsis laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis.

Lietuviškas „Pasirink mane“ kuriamas pagal 2010-aisiais pradėto rodyti britų televizijos ITV1 pasimatymų šou „Take me out“, sulaukusio sėkmės visoje Didžiojoje Britanijoje ir Airijoje, o žaidimo šaknys siekia Australijos žemyną, kur 2008-aisiais buvo sukurtas žaidimo pirmtakas – „Taken out“.

Pasimatymų šou „Pasirink mane“ – nuo liepos 7 dienos pirmadieniais-ketvirtadieniais 21.00 val. per TV3.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius