Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešintas skandalingo Jonatano pasirodymo „X Faktoriuje“ vaizdo įrašas: žiūrėkite

Pirmadienį „X Faktoriaus“ kūrėjai išplatino visų vienuolikos dalyvių, kurie sekmadienio vakarą dainavo tiesioginiame šou eteryje, pasirodymų vaizdo įrašus. Tarp jų – ir skandalu tapusio Jonatano Kazlausko pasirodymo. Vaikinui scenoje nepasisekė: jis užmiršo dainos žodžius, nebežinojo, šokti ar dainuoti, prašė palaukti, tačiau reikėjo tęsti.
Jonatanas Kazlauskas
Jonatanas Kazlauskas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Ketvirtojoje tiesioginėje „X Faktoriaus“ kovoje susirungė 11 dalyvių. Šou paliko merginų grupė „Ka/Va“. 

Bene iki paskutinės transliacijos minutės savo likimo nežinojo ir Sauliaus Prūsaičio mokinys konkurse Jonatanas Kazlauskas. Jaunuolis bijojo iškristi, mat jo pasirodymas scenoje buvo itin nesėkmingas

Jonatanas scenoje atliko Justino Bieberio hitą „Sorry“. Šįkart anksčiau mažai scenoje judėjęs atlikėjas buvo paprašytas per pasirodymą ne tik dainuoti, bet ir šokti.

Nesėkmingo Jonatano pasirodymo tiesioginiame eteryje įrašą žiūrėkite čia:

VIDEO: Jonatanas | X Faktorius 2015 m. LIVE | 15 serija

Atrodė, kad Jonatanui šokti neturėtų būti problema: anksčiau vaikinas net trejus metus mokėsi šokio paslapčių, savo įgūdžius demonstravo prieš pasirodymą rodytame televizijos reportaže. 

Tačiau įtampa scenoje padarė savo: vos užgrojus pirmiesiems kūrinio akordams susijaudinęs ir šokti, ir dainuoti bandęs Jonatanas, pamiršo dainos žodžius. Sutrikęs vaikinas rankomis užsidengė veidą, netruko paprašyti pradėti iš naujo. „Palaukit...“ – sakė jis. 

Tačiau niekas nelaukė – reikėjo tęsti pasirodymą. Jis tai daryti ir bandė, bet ir vėl klydo: iš jaudulio painiojo dainos žodžius, nesyk juos vėl pamiršo. 

„Viskas užsiblokavo, galvoje liko tik tuštuma. Gal per didelis nuovargis... Visas dienas nuo ryto iki vakaro repetavau. Per repeticijas nebuvo nieko panašaus. Visi buvo išsižioję po mano pasirodymo, nežinau, kodėl taip nutiko. Net muzikos negirdėjau, viskas išnyko. Prisiminiau, kad esu tiesioginiame eteryje, ir galvojau „o siaube“, – iškart po pasirodymo scenoje Žmonės.lt sakė Jonatanas.

Vis dėlto panašu, kad televizijos žiūrovai J.Kazlauską tikrai labai mėgsta: gausiai balsavo už atlikėją ir neleido jam iškristi iš šou. Pasitaisyti žiūrovų akivaizdoje Jonatanas bandys kitą savaitę, mat ir vėl dainuos tiesioginiame eteryje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius