Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešintos Edgaro Jankausko draugės Viktorijos Staponaitės nuotraukos, kuriose ji nuoga krūtine

Vieno garsiausių Lietuvos futbolininkų, dabar jau karjerą baigusio ir futbolo treneriu dirbančio Edgaro Jankausko mylimoji Viktorija Staponaitė drąsos trūkumu negalėtų skųstis. TV3 infošou „VIRAL'as“ pirmadienio vakarą parodė kadrus, kuriuose matyti, kad buvusi „Olialia mergaitė“ nevengia atvirai apsinuoginti.
Viktorija Staponaitė
Viktorija Staponaitė / Eitvydo Timinsko nuotr.

Prieš porą metų Viktorija įsiamžino erotinėje fotografo Eitvydo Timinsko fotosesijoje. Tuomet nusimetusi drabužius mergina parodė dailų savo kūną ir nuogas krūtis.

Žmonės.lt susisiekė su fotografu E.Timinsku. Pasak jo, Viktorija prieš fotoobjektyvą elgėsi labai drąsiai. „Ji – ne iš tų, kurią reikėjo įkalbinėti. Buvo ir meninių kadrų, kuriuose Viktorija – visiškai nuoga, tačiau jie nepublikuojami ir skirti jai asmeniškai. O aš pats po tam tikro laiko tas nuotraukas ištrinu“, – Žmonės.lt pasakojo fotografas.

Dirbdamas su modeliais kiekvienos fotosesijos pradžioje jis pats pasiūlo, kaip merginoms pozuoti, o vėliau žiūri – tinka jai tam tikros pozos ar ne. „Svarbiausia – draugiškas bendravimas, merginos turi pasitikėti, iš vidaus jaustis gerai“, – sakė jis.

Eitvydo Timinsko nuotr./Viktorija Staponaitė
Eitvydo Timinsko nuotr./Viktorija Staponaitė

Ruošdamasis fotosesijai E.Timinskas iš anksto susitaria su modeliais, jie atvyksta sutartu laiku. Tačiau kai kurioms, anot fotografo, reikia duoti laiko apsiprasti pozuoti be drabužių.

„Jei matau, kad drovisi, pasiūlau padaryti gramą. Merginos taurę ar dvi šampano išgeria, vyno – ir jau po pusvalandžio ar valandos jos tampa drąsesnės“, – Žmonės.lt pasakojo fotografas.

Po fotosesijos kurį laiką Viktorijos nuotraukas buvo galima pamatyti E.Timinsko administruojamame puslapyje internete, tačiau šiuo metu jos yra pašalintos ir viešai neprieinamos.

Tačiau „VIRAL'ui“ pavyko gauti išskirtinius kadrus, po laidos juos gavo ir Žmonės.lt.

Savo širdies draugę Viktoriją E.Jankauskas viešai pristatė spalio pradžioje vykusiose verslininko Ernesto Butrimo ir Jurgitos Alsytės vestuvėse. Tuomet neseniai su dainininke Mia išsiskyręs futbolininkas pirmą kartą atvyko su nauja mylimąja.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Edgaras Jankauskas ir Viktorija Staponaitė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Edgaras Jankauskas ir Viktorija Staponaitė
VIDEO: Olialia Photoshoot #10 - Viktorija Staponaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius