Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penkios klaidos, kurias vyrai gali padaryti per Valentino dieną

Pasirodo, esant vyru nepakanka žinoti, kad Valentino diena yra vasario 14-ąją. Valentino diena yra proga išbandyti vaikino meilę, prieraišumą, pareigos jausmą ir panašiai.
Pora
Pora / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Žinoma, pagrindinė klaida, kurią vyras gali padaryti, yra visai neprisiminti Valentino dienos.

Kitos penkios klaidos

Gražių žodžių nusiperkate netoliese esančioje parduotuvėje

Moterys nori jaustis ypatingos. Gavusi Valentino dienos atviruką, kurį gali gauti bet kuri moteris pasaulyje, ji tikrai nepajus, kokia ypatinga ją laikote. Daugiau nei 75 procentai moterų prisipažino per Valentino dieną trokštančios tik atviro meilės laiško.

Sakote, kad Valentino šventė yra prekybininkų žaisliukas

Nesvarbu, ką manote apie šią šventę, ji dėl to nedingsta. Toks pamąstymas apie Valentino dieną iš karto skamba kaip pasiteisinimas. Nors Valentino diena turi nemažai minusų, priimkite tai kaip  santykių su antraja puse šventimą. Jei tikrai nenorite švęsti Valentino dienos, padarykite tai prieš dieną. Tiesiog papietaukite ir su mylimąja pakalbėti apie tai, kas „nesvarbu“.

Valentino dieną praleidžiate su telefonu rankoje

Vienas iš penkių vyrų Valentino dieną supranta kaip trumpųjų žinučių siuntimo maratoną. Tyrimas rodo, kad moterys labai nusivilia gavusios elektroninį Valentino dienos sveikinimą. Tiesiog paimkite popieriaus lapą ir tą, ką norite parašyti trumpojoje žinutėje ar elektroniniame laiške, parašykite ant lapo.

Laukiate, kol ji suplanuos Valentino dieną

JAV net 64 procentai vyrų neplanuoja Valentino dienos iš anksto. Tai gali būti rimta problema netgi 30 procentų moterų, kurios per Valentino dieną laukia vyrų iniciatyvos. Planavimas yra įsipareigojimo ženklas, netgi jei neatspėsite, apie kokią Valentino dieną svajoja antroji pusė. Tai signalizuoja, kad rimtai vertinate jūsų santykius. Galite ir neužsisakyti staliuko restorane – tiesiog paruoškite vakarienę. Tai jau parodys, kad norėdami paruošti vakarienę prieš tai bent turėjote apsilankyti parduotuvėje.

Rengiate meškiukų šou

Apklausa parodė, kad moterys blogiausia Valentino dienos dovana laiko pliušinius meškiukus. Gėlės ir šokoladas jums taip pat neuždės pliuso. Meškiukai ne tik rodo, kad į moterį jūs nežiūrite rimtai, bet ir išrenkate dovaną, kuri tiktų bet kokiam žmogui. Po šių žodžių nebūtina iš karto bėgti į artimiausią papuošalų parduotuvę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius