-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Penktasis „Moterys meluoja geriau“ sezonas: Vaida Genytė ir kitos staigmenos

Neseniai įvykusi prodiuserių kompanijos „Videometra“ naujų veidų atranka sujaudino daugelio moterų širdis, – tūkstančiai jų siekė gauti vaidmenis TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ penktame sezone. Jau birželį bus pradėtas filmuoti šios populiarios melodramos tęsinys. Į pamiltų aktorių gretas įsilies ne vienas naujas, patrauklus veidas.
Vaida Genytė
Vaida Genytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Anot prodiuserių, atrankos dalyvės pranoko lūkesčius – kerėjo žavesiu, išmone, aktoriniu pasirengimu. Pretendenčių būtų užtekę net keliems naujiems serialams, tačiau visoms rūpėjo vienintelis – „Moterys meluoja geriau“. Vaidinti šioje kultinėje istorijoje susigundė ir žinomos pramogų pasaulio moterys.

„Serialo aktorių gretas papildys dainininkė, o dabar ir „Šok su manimi“ dalyvė Vaida Genytė. Ji vaidins vienos pagrindinių herojų – Medos (akt. Inga Norkutė) artimą giminaitę, – atskleidė serialo režisierius Sigitas Račkys. Seriale pasirodys ir profesionali aktorė – žavi šviesiaplaukė, tikra staigmena žiūrovams.

Mylimų serialo personažų gyvenimai apvirs aukštyn kojomis: Kristina (akt. Edita Užaitė) ir Margarita (akt. Jūratė Budriūnaitė) džiaugsis šeimų pagausėjimu.

„Moterys meluoja geriau“ prodiuseris Rimvydas Martinaitis intriguoja, jog pokyčiai laukia ne tik dailiosios lyties veikėjų. „Advokato Pauliaus (akt. Vytautas Šapranauskas) ir aferisto Felikso (akt. Jurijus Smoriginas) laukia labai daug netikėtumų. O ir Robertėlis atsiskleis visai nauju amplua“, – sakė R.Martinaitis. 

Prodiuseris taip pat prasitarė, kad moterims galvas apsuks naujas personažas, kurį įkūnys gražuolis lietuvių kilmės aktorius iš Vokietijos. Birželį jis specialiai atvyks filmuotis į Lietuvą.

„Šiemet filmavimai vyks ne Palangoje, o Merkinėje – ekologiškoje kaimo turizmo sodyboje „Nojaus laivas“. Pasak Biblijos, į Nojaus laivą visi buvo imami poromis, o mūsų seriale bus ne tik duetų, bet ir meilės trikampių“, – juokavo prodiuseris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius